Egyenes kád

Egyenes kád

Összesen: 17 termék
Szürő:
170x75
Árkategória
Rendezés:
Új termékek elől

A bőség zavara: egyenes kádak 170x75 centimétertől

Bár az M-Acryl kínálatában tényleg sokféle káddal találkozhatunk, a címben foglalt kifejezést most kifejezetten az egyenes kád 170x75 centiméteres, illetve afölötti méretére értettük. Ezek a paraméterek már nem csak a kád elkápráztató hosszában jelentenek élményt, hanem a rendkívüli kényelmet adó 75 centiméteres szélességben.

Ugye nem gondolnánk, hogy a kád teljes szélességében mért 5 centiméteres növekedés túlzott komfortfokozat-emelkedést jelentene? Pedig így van, nyugodtan megkérdezhetjük szélesebb vállú, nagyobb bicepszű vagy éppen tiszteletre méltóbb mellkas-térfogattal rendelkező ismerőseinket. Akár szögletes, akár íves kialakítású a kád belseje, az egyenes kád 170x75 centiméteres belső kialakítása lehetővé teszi, hogy ne kelljen kényszeresen beilleszkednünk a kádbelső terébe, hanem lazán „elomolhassunk” benne.

Az Amanda egyenes kád 170x75 centiméteres nagysága már lehetővé teszi, hogy ketten együtt élvezhessék a lazító fürdőzést. A kétemberes wellness kényelme még tovább fokozható, ha az egyenes kád 170x75 centiméteres méretkategóriáján belül olyan típust választunk, amelynek lefolyója nem a kád végébe, hanem középre került, mint például a Noé 170x75 centiméteres egyenes kádnál.

A kellemesen széles egyenes kád 170x75 centiméteres „bősége” akkor is kényelmes két ember számára, ha nem egymással szemben, hanem egyik a másiknak háttal, „kiskagyló, nagykagyló” pozícióban foglal helyet, bár ebben az esetben érdemes az egyenes belső falkialakítással készülő Fresh vagy Nikita típusok mellett letenni a voksot. Kényelmes lehet ilyen célra az eltolt piskóta felülnézetű Mars típus is, hiszen a támlás végén szélesebb az ívelés mint a lábak tartományában.