Egyenes kád

Egyenes kád

Összesen: 17 termék
Szürő:
170x75
Árkategória
Rendezés:
Új termékek elől

170x75 cm kádak

Az egyenes kádak méretei jellemzően 120x70 centiméter és 190x90 centiméter közötti tartományban mozognak, ezek közül az egyik népszerű méretkombináció a 170x75 centiméteres kád. Amennyiben a fürdőszobánkban kevesebb helyünk áll rendelkezésre, mint szeretnénk, de nem akarunk lemondani a tágas fürdőkád nyújtotta előnyökről, akkor ebben a kategóriában érdemes szétnéznünk. Ha az M-Acryl weboldalán keresgélünk, a legjobb helyen járunk, hiszen a kínálatban számos 175x75 centiméteres kád található!

Egyenes, 170x75 cm kád, a kényelmesebb fürdőzésért

Egyenes kádak sokféle méretben kaphatók, hogy mindannyian megtalálhassuk az igényeinkhez leginkább illeszkedő modellt. A 170x75 centiméteres méret egy standard opció. Akkor vagyunk a célcsoportban, ha egy olyan közepesnél nagyobb méretű kádra vágyunk, amely egy nem túl tágas fürdőszobában is képes biztosítani a relaxáló fürdőzéshez szükséges kényelmet. 

A 170x75 méret előnyei közé tartozik, hogy átlagos méretű fürdőszobákba is elhelyezhető, miközben képes igazán kellemes fürdésélményt nyújtani. Talán nem gondolnánk, de a kád szélességében már 5 centiméter különbség is jelentősen hozzájárul a komfortérzetünkhöz. Egy 75 centiméter széles kád esetében ez azt jelenti, hogy pont elfér benne két ember anélkül, hogy a helyet kényelmetlenül szűknek éreznék. Akár szögletes, akár íves kialakítású a kád belseje, az egyenes kád 170x75 centiméteres belső kialakítása lehetővé teszi, hogy ne fészkelődjönk kényszeresen a kádbelső terében, hanem lazán „elomolhassunk” benne.

Ugyanakkor a 170x75 kád lehetséges hátránya, hogy még mindig korlátozott helyet kínál a magasabb férfiak vagy a nagyobb fürdőkádakat kedvelők számára.

Mitől különlegesek az M-Acryl 170-75 cm kádak?

Az M-Acryl csapata tudja, hogy a kádban töltött idő arra szolgál, hogy egész napra feltöltsön minket energiával, vagy egy fáradt nap után ellazítson bennünket. Éppen ezért nem veszik félvállról a minőséget! 

 

A 170x75 centiméteres fürdőkádakat egytől egyig kiváló alapanyagok használata jellemzi: a termékek időtálló, tükörsima magasfényű antibakteriális akril felülettel rendelkeznek, ami könnyen tisztítható. A belső kialakítást tekintve széles választék érhető el, a letisztult és minimalista vonalvezetéstől kezdve egészen a trendi, ívelt formákig. A kádakhoz többféle előlap választható, így fürdőszobánk dizájnjához alakíthatjuk az egyik legszembetűnőbb berendezést a helyiségben. 

 

A nagy típusválasztéknak köszönhetően megtalálhatjuk az egyedi igényeinknek megfelelőt, ha az M-Acryl fürdőkádak között böngészünk. 

 

Az Amanda egyenes kád 170x75 centiméteres nagysága például már lehetővé teszi, hogy ketten is élvezhessük a lazító fürdőzést. A kétemberes wellness kényelem még tovább fokozható, ha az egyenes kád 170x75 centiméteres méretkategóriáján belül olyan típust választunk, amelynek lefolyója nem a kád végébe, hanem középre kerül, mint például a Noé 170x75 centiméteres egyenes kádnál.

 

A 170x75 méretű modellek között találhatunk slim változatokat is, melyek igazán elegáns hatást keltenek azáltal, hogy 4 centiméter helyett 1,8 centiméter a peremük. 

 

Az M-Acryl kádjakhoz ráadásul számos kiegészítő is vásárolható, melyekkel még egyedibbé tehetjük a fürdőkádunkat: a többféle fejpárna, a masszázsrendszer és a relaxáló színterápia a legmagasabb szintre emelheti a kényelmünket.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a 170x75 kád vásárlásnál?

A fürdőkád vásárlása előtt több szempontot kell egyidejűleg mérlegelnünk. Fontos, hogy figyelembe vegyük a fürdőszobánk fizikai és műszaki adottságait, miközben az extra funkciókról sem feledkezünk meg, amelyek feltétlenül szükségesek a számunkra. Vizsgáljuk meg ezeket részletesebben is.

Fürdőszoba mérete

Győződjünk meg róla, hogy fürdőszobánkban elegendő hely van ahhoz, hogy egy 170x75 centiméteres kád elférjen benne! Vegyük figyelembe a többi berendezési tárgy elhelyezését és az általános elrendezést, hogy elkerüljük a zsúfoltság érzését és biztosítsuk a hozzáférhetőséget minden eszközhöz.

A lefolyó elhelyezése

Ellenőrizzük a kád lefolyójának elhelyezését, hogy igazodjon a meglévő vízvezetékrendszerhez! Ha fürdőszobánk műszaki adottságai lehetővé teszik, választhatunk olyan modellt is a 170x75 centiméteres méretkategórián belül, amelynek lefolyója nem a kád végében, hanem középen helyezkedik el. Ezzel tovább fokozhatjuk kényelmünket, legfőképp akkor, ha ketten szeretnénk a forró vízben ejtőzni.

Előlap

Legyen szó akár egy modern panelfürdőről akár egy klasszikus kialakítású fürdőszobáról akkor lehetünk igazán elégedettek a fürdőkádunkkal, és az előlappal, ha az illik a meglévő berendezési tárgyainkhoz.