Sarokkád

Sarokkád 140x140 cm méretben

Sokan úgy gondolják, hogy a sarokkád fölösleges luxus, mivel viszonylag nagy helyet foglal, mégsem lehet igazán kényelmesen elhelyezkedni benne. Ez azonban korántsem fedi a valóságot! A sarokkád praktikus választás lehet a számunkra, ha a legtöbbet szeretnék kihozni a korlátozottan rendelkezésre álló fürdőszobai helyből anélkül, hogy a kényelem és a stílus terén kompromisszumot kötnénk. Az M-Acryl kínálatában többféle modell található, melyek közül könnyedén kiválaszthatjuk a nekünk tetsző sarokkádat, ha 140x40 centiméteres méretben gondolkodunk.

 

Lágy ívek és komfortos részletek: sarokkádak 140x140 centiméteren

A sarokkád ideális választás, ha optimalizálni szeretnénk a helyet fürdőszobánkban, mivel háromszög alakú kialakítása hatékonyan használja ki a sarkokat,  emellett szabadon hagyja a központi padlóterületet. 

A sarokkádak előnyei közé tartozik, hogy rendkívül esztétikus a kialakításuk: gyakran spa-szerű hangulatot teremtenek otthonunkban.  Emellett kreatív fürdőszobai elrendezéseket is lehetővé tesznek. 

A sarokkádak különböző méretekben és stílusokban érhetőek el. Jellemzően 120 és 150 centiméter közötti oldalhosszal kaphatóak, belső hossz általában nem nagyobb 110 centiméternél. A kádak belső kialakítása azonban olyan tágas, hogy a nagyobb méretek két főnek is kényelmesen használhatók. Mindezzel együtt nem foglalnak olyan sok helyet, mint azt előítéleteink sugallnák. 

A sarokkád 140x140 centiméteres oldalhosszúsággal éppen a középees méretkategória felső határát súrolja. Attól függően, hogy a kádbelsőt hogyan alakították ki, akár két ember is gond nélkül elférhet benne. Azt viszont ne felejtsük el, hogy a sarokkád 140x140 centis mérete nem a belső részre, hanem a külső élekre vonatkozik. A 140x140 centiméteres kádméret összességében tehát megfelelő helyet biztosít a kényelmes fürdéshez, miközben egyesíti a praktikumot és a kényelmet.

Mitől különlegesek az M-Acryl 140x140 cm sarokkádak?

Az M-Acryl választékát képező 140x140 centiméteres sarokkádak kiemelkednek a piacon elérhető modellek közül, az alábbi kivételes tulajdonságaiknak köszönhetően.

Minőségi alapanyagok

Minden sarokkád tartós, minőségi anyagok felhasználásával készült, amelyet tükörsima akril felülettel láttak el. Ez olyan magasfényű, antibakteriális réteggel van bevonva, amely elősegíti a higiéniát és a könnyű tisztítást. Mindez együttesen biztosítja a hosszú élettartamot és a kopásállóságot is.

Igényeinkhez illő típusválaszték

A sarokkád 140x140 centiméteres variációi többféle típusban kaphatók, amelyek a legkülönfélébb igényeket is kielégítik. Így felhasználóként az egyéni szempontjaink figyelembevételével választhatunk kompromisszumok nélkül.

Különféle belső kialakítások

A 140x140 méretű sarokkádak egyszerre testesítik meg a szépséget és a funkcionalitást. Mivel ízlésünk egyénenként eltérő, ezeket a modelleket is úgy tervezték, hogy mindannyian megtalálhassuk a számunkra leginkább megfelelőt. A lágyan ívelt formákat kedveljük? Vagy a letisztult, elegáns dizájn szerelmesei vagyunk? Netán a kényelmes, magas ülőke a legfontosabb szempont? Bármely M-Acryl sarokkád mellett döntünk végül, nem lesz bennünk kétség afelől, hogy fürdőszobánk egyik legszebb darabját választottuk ki.

Könnyű tisztítás

A felhasznált anyagok miatt ezek a kádak könnyen tisztán tarthatók. Az antibakteriális felület csökkenti a karbantartáshoz szükséges időt és energiát, elősegítve a ragyogóan tiszta és higiénikus fürdőszobai környezetet.

Kiegészítők széles választéka

Az előlapok (több színben elérhető trópusi fa előlapok is vannak) a fürdőkád esztétikai vonzerejét növelik. Míg a kényelem érdekében tervezett kiegészítők, mint például a fejtámlák, a hidromasszázs rendszerek és a színterápia hozzájárulnak a pihentetőbb fürdésélményhez.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a 140x140 cm sarokkád vásárlásnál?

Van néhány olyan tényező, amit nem szabad figyelmen kívül hagynunk egy sarokkád vásárlása előtt. Az egyik lényeges szempont, hogy a kád körül elegendő hely maradjon, ez elengedhetetlen a hozzáférhetőség és az esztétikus fürdőszoba szempontjából – különösen azokban kisebb helyiségekben, ahol a helykihasználás kulcsfontosságú.

 

Akár a modern, akár a hagyományosabb kialakítást preferáljuk, lényeges, hogy olyan előlapot válasszunk, amely stílusban harmonizál a fürdőszoba többi berendezési tárgyával. Emellett választhatunk olyan extra tartozékokat és funkciókat, amelyek összhangban vannak a fürdőzési szokásainkkal, biztosítva, hogy a kád ne csak térben illeszkedjen, hanem az általunk elvárt kényelmi szintnek is megfeleljen.

 

Egy 140x140 centiméteres méretben elérhető sarokkád kiváló minőségű, tartós anyagok használatával, könnyű karbantarthatósággal, valamint a típusok és tartozékok változatosságával tűnik ki a kádak széles választékból.

 

Az M-Acryl 140x140 sarokkádak stílusukban és kialakításukban is sokfélék, így olyan kádat választhatunk, amely otthonunk adottságaihoz, testméretünkhöz és igényeinkhez leginkább igazodik. Ezáltal a mindennapi fürdést luxus színvonalú kényeztetéssé varázsolhatjuk, és otthonunk dizájnját is feldobhatjuk egy ilyen darabbal.