Sarokkád

Lágy ívek és komfortos részletek: sarokkádak 140x140 centiméteren

Általános előítélet, hogy a sarokkád afféle fölösleges luxus, hiszen nagy helyet foglal, mégsem lehet igazán kényelmesen elhelyezkedni benne. A hozzáértők és a sarokkád-tulajdonosok tudják megmondani igazán, hogy ennek a kijelentésnek egyik része sem fedi a valóságot.

Való igaz, hogy a sarokkádak 120 és 150 centiméter közötti oldalhosszal kaphatóak általában és a belső hossz sem igen nagyobb 110 centiméternél, de a belső kialakítása olyan rafinált, hogy a felső határérték közelében elhelyezkedő paraméterekkel rendelkező sarokkádakat már két főnek ajánlják a gyártók. Mindezzel együtt igazán nem foglalnak sok helyet, főleg ha azt vesszük tekintetbe, hogy a legkisebb sarokkád 120 centiméter oldalhosszúságú.

A sarokkád 140x140 centiméteres oldalhosszúsággal éppen a középkategória felső határát súrolja. Attól függően, hogy a kádbelsőt hogyan alakították ki, két egymást szerető ember is kényelmesen elférhet egy sarokkád 140x140 centiméterén. Ne felejtsük el, hogy a sarokkád 140x140-es mérete nem a belső részre, hanem a külső élekre vonatkozik!

Az M-Acryl kínálatában két modellt választottunk be, amelyek a sarokkád 140x140-es méretét kínálják. A Samanta modell tágasabbnak tűnhet hiszen a sarokkád 140x140 centiméteres alapterületéből belső ívek nem vesznek el helyet, ugyanakkor magas ülőkéje kényelmes ülve mosakodást tesz lehetővé. A Rita modell több kényelmi szolgáltatást kínál, de a sarokkád 140x140 centiméteréhez tartozó belső kialakítása a belső karfák és az ülőke miatt testes embereknek nem teszi lehetővé a kétszemélyes használatot.