Színterápia

Látvány és lélekmasszázs: Szinterápiás kádak az M-Acryltól

A színterápia szó valószínűleg nem ismeretlen az Ön számára sem, hiszen amellett, hogy évezredek óta használják gyógyításra, manapság újra nagyon sokat hallhatunk róla. A fényterápiánál a színterápia annyival jelent többet, hogy nem csak látjuk, hanem a bőrünkön érezzük az adott szín rezgését és energiáját, így még intenzívebb hatást fejthet ki a testünkre és a lelkünkre is.

A szín- és színes fényterápia általában kiegészítő gyógymód más egyéb kezelések mellett, így a hétköznapi lelki és testi egészség fenntartására nincs is jobb mód, mint az esti lazító fürdővel együtt való alkalmazása. A színterápiás kádban ülő ember tulajdonképpen a színekben merül el nyakig, így közvetlenül teszi ki magát az egyes színek hatásainak.

A színterápiás kádban kiválaszthatunk egy színt, amivel kényeztetni szeretnénk magunkat vagy beállíthatjuk az automatikát, amely váltogatja a teljes repertoár színeit. Így a színterápiás kád szinte végigmasszírozza a csakráinkat, a gerincünk mentén elhelyezkedő energiaközpontjainkat, amelyeknek mind meg van a saját színe.

A színterápiás kád élvezetes a szemnek is, hiszen csodálatos látvány, ahogy a kád oldalában elhelyezett lámpa megfesti a testünket körbeölelő vizet és persze a testrészeinket is. Az M-Acryl színterápiás kádjai többféle lámpaszámmal rendelhetőek, így az egy- és kétlámpás rendszeren kívül elérhetőek a 14, 20, 24 LED lámpás rendszerek.

A színterápiás rendszer ára nem tartalmazza a kád árát. Rendszereink kizárólag az M-Acryl kínálatában szereplő kádakkal használhatóak, kérjük tájékozódjon arról, hogy mely modellek alkalmasak hogy színterápiás kád váljon belőlük!