Egyenes kád

Egyenes kád

Összesen: 17 termék
Szürő:
180x80
Árkategória
Rendezés:
Új termékek elől

180x80 cm kádak

Az egyenes fürdőkádak számos méretben elérhetőek, az átlagos testmagasság feletti fürdéspárti célközönség számára aligha található megfelelőbb méret, mint a 180x80 kád, amely kellőképp kényelmes mozgásteret ad. Az M-Acryl kínálatában számos különféle típus található ebben a méretben, amelyek között garantáltan megtalálhatjuk álmaink fürdőkádját.

Egyenes, 180x80 cm kád a fürdőszobában

Egy egyenes kád ideális megoldás a legtöbb fürdőszobába: kompakt, 120x70 centiméteres mérettől egészen 190x90 centiméterig elérhetőek modellek. Mivel a fallal párhuzamosan helyezhetjük el őket, igazán helytakarékos megoldást nyújtanak, ráadásul kialakításuk és megjelenésük hozzájárulhat otthonunk stílusvilágához is.

A 180x80 kád méret különösen alkalmas vláasztás, ha a kényelmet helyezzük előtérbe fürdés közben. A hossz, amelyben az átlag testmagasság feletti emberek is szinte fekve elférnek és az ülőkádak 80 cm-es kádszélesség olyan mozgásteret ad, amely a luxusigények kielégítésére is alkalmas.

A 180x80 kád tágas méretei ideálisak akkor is, ha szeretünk a párunkkal együtt lubickolni. Remek választás abban az esetben is, ha gyermekeink szívesen pancsolnak együtt, vagy ha nagy fürdőszobával rendelkező lakástulajdonosként szeretnénk igazi spa-hangulatot teremteni otthonukban. A lehetséges hátrányok közé tartozik azonban, hogy ez a méret nem kompatibilis a szűkösebb térrel rendelkező kisebb fürdőszobákkal.

Mitől különlegesek az M-Acryl 180x80 cm kádak?

A 180x80 centiméteres fürdőkádaknak számos előnyös tulajdonsága van. A minőségi alapanyagok, a változatos belső kialakítások és a praktikus kiegészítők lehetővé teszik, hogy egyéni preferenciáink és kényelmi szintünk szerint válasszunk. Az alábbiakban részletesebben is bemutatjuk, mi teszi az M-Acryl termékeit igazán különlegessé.

Minőségi anyagok

A kiváló minőségű anyagok használata elengedhetetlen a kádak hosszú élettartamának biztosításához és a kényelmes fürdőélményhez való hozzájáruláshoz. A sima, fényes akril felület kiválóan ellenáll a kopásnak, miközben szilárd és megbízható szerkezetet biztosít.

Széles választék a dizájnban

A trendi kivitelek széles skálája fokozza a 180x80 centi méretű fürdőkádak sokoldalúságát anélkül, hogy a luxus fürdőélményt veszélyeztetné. A belső kialakítások mellett a túlfolyók és a lefolyók elhelyezkedése és formavilága is többféle lehet.

Többféle típus, változatos igényekhez

Akár egy klasszikus, lágyan ívelt modellt keresünk, akár modernebb kialakítást preferálunk, a választék változatossága biztosítja a legkülönbözőbb stílusigények kielégítését is. A 180x80 centiméteres fürdőkádakhoz többféle előlapot választhatunk, ráadásul számos modell slim változatban is elérhető, amely nagyszerűen illeszkedik a karcsú, elegáns dizájnt kedvelők ízlésvilágához. A keskenyebb kádperem szélességnek nincs szerepe abban, hogy a víz milyen gyorsan hűl ki, hiszen ez nem valódi falvastagság, csupán a tervezők törekvése a változatosságra. A vékonyabb peremmel rendelkező típusok az egyenes kád 180x80-as méretén belül is tágasabb belső teret kínálnak, míg a szélesebb perem praktikus lehet abból a szempontból, hogy rakodófelületnek (gyerekjáték, pohár, könyv számára) vagy éppen ülőfelületnek (törölközéskor, testápoló használatakor) is kényelmesen használható.

Könnyű tisztíthatóság

Ha egy fürdőkádat egyszerű tisztán tartani, az nagyban elősegíti a higiéniát és minimalizálja a karbantartási erőfeszítéseinket. Az M-Acryl kádak tükörsima, antibakteriális felülete biztosítja a mindig hívogató, tiszta és higiénikus fürdést.

Extra tartozékok

Az extra kiegészítők hozzájárulnak a relaxációhoz, a fürdéssel eltöltött időt pedig wellnesshez hasonló elvonulássá változtatják, javítva az általános közérzetünket is.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a 180x80 kád vásárlásnál?

Valljuk be egy kád, nem az a használati tárgy, amelyet impulzusszerűen megvásárolunk csak azért, mert tetszik nekünk, de az kétségtelen, hogy egy 180x80 méretű kád impozáns eleme lesz fürdőszobánknak. Több tényezőt is mérlegelnünk kell, hogy a lehető legjobb döntést hozzuk. Az alábbiakra mindenképpen érdemes odafigyelnünk.

Fürdőszoba mérete

A 180x80-as fürdőkád akkor mutat igazán jól, ha kényelmesen elfér a helyiségben, anélkül, hogy túlzsúfolná a teret. Vegyük számításba mind a hosszúságot, mind a szélességet, hagyjunk elegendő helyet más berendezési tárgyak számára és törekedjünk a vonzó, ugyanakkor funkcionális elrendezésre!

Lefolyó elhelyezése

Figyeljünk a lefolyó helyére a kádban, hiszen manapság ez már nem csak a kád végében, középre is kerülhet. Azok a modellek, amelyek lefolyója a kád végében van, inkább egyszemélyes használatra javasoltak, a kád mérete ellenére is. 

Az előlap stílusa

Válasszunk olyan előlapot, amely illik a fürdőszobánk stílusához, és megfelel a tervezési preferenciáinknak! Az ideális előlap harmonizál a fürdőszobánk többi berendezésével is.

Extra tartozékok

Szeretnénk, hogy minden egyes fürdőzés igazi felüdülés legyen? Vegyük sorba, hogy milyen opcionális kiegészítők lehetnek érdekesek a számunkra. A fejtámlákat, hidromasszázs-fúvókákat vagy színterápiás lehetőségeket mind arra tervezték, hogy az általunk választott 180x80 kád ne csak az alapvető igényeket elégítse ki, hanem még nagyobb kényelmet és luxust kínáljon.

 

A 180x80 kád akkor a legideálisabb választás számunkra, ha a kényelmet és a luxust értékeljük leginkább a fürdési rutinunkban (és a fürdőszobánk kialakítása lehetővé teszi a beszerelést). Az M-Acryl termékpalettáján belül még ebben a különleges méretkategóriában is többféle különböző típus közül válogathatunk, amelyek az eltérő igényeket és felhasználási szándékokat elégítenek ki. Érdemes átgondolnunk, hogy milyen a számunkra maximálisan megfelelő kád, de egy biztos: az M-Acryl méretek, stílusok és kivitelek széles választékának átböngészése után bárki rábukkanhat fürdőszobája leendő ékességére.