Egyenes kád

Egyenes kád

Összesen: 17 termék
Szürő:
180x80
Árkategória
Rendezés:
Új termékek elől

Medence a fürdőszobában: egyenes kád 180x80-as méretben

Igazi delfinek számára készülnek felső mérethatárokat súroló egyenes kád 180x80-as és afeletti modelljei! A hossz, amelyben az átlag feletti magasságú emberek is szinte fekve elférnek és az ülőkádak alsó mérethatárát közelítő kádszélesség olyan mozgásteret ad, amely a luxusigények kielégítésére is alkalmas.

Az egyenes kád 180x80-as méretkategóriája a kifejezetten nagy termetű fürdésimádók mellett főleg az együtt lubickolni szerető pároknak vagy szülő-gyermek/több nagyobb gyerek truppoknak javasolt.

Természetesen az M-Akryl kínálatán belül még ebben a különleges méretkategóriában is számos eltérő típust találhat, amelyek az eltérő igényeket és felhasználási szándékokat hivatottak kielégíteni. Azok a modellek, amelyek lefolyója a kád végében van, illetve azok, amelyek egyik oldala ergonomikusan került kialakításra, esetleg kartámlát is tartalmaznak, egyszemélyes használatra javasoltak az egyenes kád 180x80-as mérete ellenére is.

Azok, amelyek középlefolyósak, illetve mindkét végükön ívesek, piskóta alakúak vagy a két végükön kifelé, míg a hosszanti oldalukon befelé ívesek, kifejezetten alkalmasak arra, hogy az egyenes kád 180x80 centiméteres gigaméreteit a kétemberes fürdőzés oltárán való áldozásra használjuk ki.

A termékek között különbségek vannak a kád peremének szélességét tekintve is. Ennek nincs szerepe abban, hogy a víz milyen gyorsan hűl ki, hiszen ez nem valódi falvastagság, csupán a tervezők törekvése a változatosságra. A vékonyabb peremmel rendelkező típusok az egyenes kád 180x80-as méretén belül is tágasabb belső teret kínálnak, míg a szélesebb perem praktikus lehet abból a szempontból, hogy rakodófelületnek (gyerekjáték, pohár, könyv számára) vagy éppen ülőfelületnek (törölközéskor, testápoló használatakor) is kényelmesen használható.