Egyenes kád

Egyenes kád

Összesen: 17 termék
Szürő:
170x70
Árkategória
Rendezés:
Új termékek elől

170x70 cm kádak

Kádakból sok fajtát és méretet különböztethetünk meg. A leggyakoribbnak az egyenes kádak számítanak, abból is a 150x70 centiméteres méret, de a nagyobb terméket keresők között a 170x70 centiméteres kialakítás is népszerű. Utóbbi akkor nyer igazán értelmet, amikor egy nagyméretű fürdőszobába keresnek kádat, de bármire is legyen igény, az M-Acryl kínálatát mindenképp érdemes átnézni! 

Egyenes, 170x70 cm-es kád, a luxus alsó határa

Beszélhetünk kicsi vagy nagy méretű fürdőszobáról, az igények felmérése mellett a kád kiválasztásának fontos szempontja a jó térkihasználás. Ehhez megfelelő és alapos tervezésre van szükség, nemcsak a bekötések, hanem a különböző fürdőben tárolt bútorok és gépek (mosógép, szárítógép és hasonlók) miatt is. 

A fürdés szerelmeseinek évtizedeken át a „normál kádméretnek” nevezett 150x70-es kádtípusokkal kellett beérnie, ha el kívánt merülni az illatos habokban. Persze ilyen körülmények között elmerülésről csak ritkán lehetett szó, ugyanakkor a lábhajtogatás nagymestere díjért már 160 centiméteres testmagasságtól kezdve pályázni lehetett.

A fürdőszoba-berendezések nagy mértékű innovációja révén napjainkban a kádméreteknek csak a fürdőszoba alapterülete állíthat határt. A magukra valamit is adó forgalmazók folyamatosan bővítik a kínálatukat az egyenes kádak terén, így nem ritkák a 160x70-es, 170x70-es, sőt a 180x80-as, illetve a 190x90-es méretű kádak sem.

Mikor érdemes a 170x70 kád mellett dönteni?

Ha valakinek igazán szenvedélye a fürdés, akkor biztos, hogy kiemelten odafigyel arra, hogy hogyan tud a kádban elhelyezkedni. Van akinek nehezére esik felhúzni a térdét vagy a kád szélére támaszkodni, így az egyenes kád 170x70 centiméteres mérete nem is tűnik számára soknak.

A 170x70-es méret előnyei közé tartozik, hogy ülve és fekvő pozícióban is kényelmesen elférünk bennük, tehát kiváló szolgálatot tehetnek, ha egy relaxáló fürdésre vágyunk. Hátrányuk viszont, hogy tényleg csak tágas fürdőszobákba ajánlott. 

Ha a családtagok számára megszokott és élvezetes az együtt fürdés, az egyenes kád 170x70 centiméteren kiváló lehetőséget kínál arra, hogy felnőtt és gyermek, vagy akár két felnőtt kényelmesen elhelyezkedjen a lazító meleg fürdőben. Ha közös fürdésekhez tervez kádat választani, figyeljen oda, hogy hova tette a gyártó a lefolyót, hiszen kifejezetten ezekre az esetekre kínálják a középlefolyós típusokat, hogy senkinek ne okozzon kényelmetlenséget a fém tárcsán való ücsörgés.

A hosszabb kádak esetén is fontos lehet a belső tágasság adta további plusz néhány centiméter. Ebből a szempontból az egyenes kád 170x70 mérettartományon belül is kifejezetten előnyös a Nora típust, amely vékony falkialakítása adta belső tágasságával még nagyobb mozgásteret biztosít a fürdőzőnek.

Mitől különlegesek az M-Acryl 170x70 kádak? 

Nagyobb fürdőkbe tekintélyesebb méretű fürdőkádat érdemes vásárolni, a 170x70 centiméteres kádak már ideálisak lehetnek. Ez akkor okoz valódi örömet számunkra a mindennapok során, ha jó minőségű és kellőképp kényelmes termékről van szó. Éppen ezért ajánlott szétnézni az M-Acryl kádak között, amik elkészítésénél alapvető követelmények a minőségi alapanyagok, a csúcstechnológia, a modern és praktikus kialakítás. És amik 170x70 centiméteres méretben is sokféle variációban megtalálhatók. 

Az élményt csak fokozza, hogy az M-Acryl kádak időtálló, tükörsima és magasfényű antibakteriális akril felülettel rendelkeznek, kimagaslóan strapabírók, könnyen tisztíthatók, súlyukból adódóan egyszerű a beszerelésük, szükség esetén gyorsan javíthatók, és az extrákról sem kell lemondanunk. Kérhetünk hozzájuk például fejpárnát, hidromasszázsrendszert, színterápiát, választható előlappal pedig még inkább személyre szabhatjuk.

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe egy 170x70 kád vásárlásnál?

Ha tudjuk, hogy ilyen terméket szeretnénk, akkor vélhetőleg hosszabb fürdőket akarunk venni otthonunkban, esetleg másokkal együtt szeretnénk kiélvezni a minőségi kádak nyújtotta fürdésélményt. Vásárlás előtt további szempontokat is végig kell gondolnunk, hogy biztosan a legmegfelelőbb kádat választhassuk ki és elkerüljük a későbbi kellemetlenségeket. 

Ehhez elengedhetetlen feljegyezni, milyen méretekkel és adottságokkal rendelkezik a fürdőszobánk és hová fér majd be a kád. Ennek belső kialakítása sem mindegy, hiszen többféle variáció közül válogathatunk, ahogy a beszállás és a kiszállás miatt lényeges a kád magassága is, és az extrákról sem érdemes megfeledkezni. Utóbbiak révén szabhatjuk igazán az igényeinkre a fürdőkádat. De fontos a dizájn is, hiszen szemrevaló kád lakásunk és fürdőszobánk díszévé is lehet. 

170x70-es kádnál is csak a minőségit válasszuk!

Az egyenes kádakból a legáltalánosabb méretnek a 150x70 centiméteres számít, így sokan a mai napig ezeket keresik. De egy nagyobb fürdőszobában sem kell nélkülöznünk az egyenes típus adta előnyöket. Érdemes szétnézni az M-Acrylnál, ahol bőséges kínálat várja a vásárlókat 170x70 centis méretből is, amely főként a tágasabb, nagyobb méretű fürdőszobákba nyújt egyedülálló látvány. Ez köszönhető az elegáns dizájnnak, de nem felejthetsük ki a pozitívumok közül a minőségi anyaghasználatot és a választható extrákat se.