Egyenes kád

Egyenes kád

Összesen: 17 termék
Szürő:
170x70
Árkategória
Rendezés:
Új termékek elől

Egyenes kád 170x70, a luxus alsó határa

A fürdés szerelmeseinek évtizedeken át a „normál kádméretnek” nevezett 150x70-es kádtípusokkal kellett beérnie, ha el kívánt merülni az illatos habokban. Persze ilyen körülmények között elmerülésről csak ritkán lehetett szó, ugyanakkor a lábhajtogatás nagymestere díjért már 160 centiméteres testmagasságtól kezdve pályázni lehetett.

A fürdőszoba-berendezések nagy mértékű innovációja révén napjainkban a kádméreteknek csak a fürdőszoba alapterülete állíthat határt. A magukra valamit is adó forgalmazók folyamatosan bővítik a kínálatukat az egyenes kád 170x70-es méretétől felfelé is.

Ha valakinek igazán szenvedélye a fürdés, nagyon is igényes arra, hogy hogyan tud a kádban elhelyezkedni. Van akinek nehezére esik felhúzni a térdét vagy kitámasztani a kád szélére, így az egyenes kád 170x70 centiméteres mérete nem is tűnik számára soknak.

Ha a családtagok számára megszokott és élvezetes az együtt fürdés, az egyenes kád 170x70 centiméteren kiváló lehetőséget kínál arra, hogy felnőtt és gyermek vagy éppen két felnőtt kényelmesen elhelyezkedjen a lazító meleg fürdőben. Ha közös fürdésekhez tervezünk kádat választani, figyeljünk oda, hogy hova tette a gyártó a lefolyót, hiszen kifejezetten ezekre az esetekre kínálják a középlefolyós típusokat, hogy senkinek se okozzon kényelmetlenséget a fém tárcsán való ücsörgés.

Még a nagy hosszértékű kádak esetén is fontos lehet a belső tágasság adta további plusz néhány centiméter, ezért találjuk fontosnak kiemelni az egyenes kád 170x70 mérettartományon belül is a Nora típust, amely vékony falkialakítása adta belső tágasságával még nagyobb mozgásteret biztosít a fürdőzőnek.