Wellness Premium Plus 28 fúvókás elektronikus hidromasszázs - Elektronikus

Bemutatóterem

Masszázsrendszer felszereltsége

4 db EasyClean® Slim önürítős vízfúvóka

4 db EasyClean® Slim önürítős vízfúvóka

Az ultra vékony fém EASY CLEAN Slim fúvókák szinte észrevétlenül simulnak a kád oldalfalára. Elegáns megoldás a legigényesebbeknek! Az EASY CLEAN SLIM vízmasszázs fúvókáink masszázsteljesítménye 40%-al több, mint egy normál masszázsfúvóka és csak 1,2 mm vékony! EasyClean® - A technológia, ami a használat UTÁN segít nekünk! Vízfúvókáink hátsó kialakítása lehetővé teszi, hogy a fürdőzés után szinte a teljes vízmennyiség távozhasson a csőrendszerből, ezzel megakadályozva a pangó vizek kialakulását. 

ABC (Anatomical Body Care) mini fúvóka rendszer

ABC (Anatomical Body Care) mini fúvóka rendszer

Önre szabott masszázs! Hogyan szeretne relaxálni? Válassza az intenzív, a serkentő vagy épp ellazító hatású masszázst. Az ABC technológia lényege, a fúvókák típusában, méretében, elhelyezkedésében és az egyszerűen változtatható víz-levegő keverék arányában rejlik. Az ABC rendszernek köszönhetően az intenzív célirányos és lágy forgó mini fúvókáink a gerincoszlopot tartó hátizmokat masszírozzák, ezáltal a vízmasszázs üdítő hatása sokkal hatékonyabban és gyorsabban jelentkezik.

6 db Slim mini fúvóka a háthoz

6 db Slim mini fúvóka a háthoz

Erős vízsugarak a hátizmoknak! Intenzív és pontszerű masszázst nyújtanak, hogy a hátizomzat kilazulhasson. ULTRAlapos kialakítású fém masszázsfúvókák. Elegánsak, könnyen tisztíthatóak és ergonomikusak is.

6 db Slim mini fúvóka a talphoz

6 db Slim mini fúvóka a talphoz

Erős vízsugarak a talpaknak! Intenzív és pontszerű masszázst nyújtanak a megfáradt lábaknak. ULTRAlapos kialakítású fém masszázsfúvókák. Elegánsak, könnyen tisztíthatóak és ergonomikusak is.

12 db SLIM fém levegőfúvóka a kádtest aljában

12 db SLIM fém levegőfúvóka a kádtest aljában

Pezsegjen a buborékok millióival! SLIM levegőfúvókáink tartósak és elegánsak a kialakításuk és anyaguk miatt. A víz alatt megszámlálhatatlanul sok apró buborékra porlasztja szét a levegőt a vékony befúvójának köszönhetően.

Csendes, nagy teljesítményű vízpumpa: 450 l/perc

Csendes, nagy teljesítményű vízpumpa: 450 l/perc

Optimális fogyasztás, maximális vízhozam a fúvókákra szabva! Így élvezheti a maximumot! Sok fúvókás masszázsrendszert kap, mintha egyszerre tucatnyi kéz masszírozná. (elektronikus rendszereink elengedhetetlen eleme ez a vízpumpa)

Intelligens elektronikus vezérlés

Intelligens elektronikus vezérlés

Tökéletes védelem és felügyelet a kádja felett! Megakadályozza a masszázsrendszer idő előtti bekapcsolását. Vezérel és felügyel minden prémium funkciót.

Intelligens vezérlőpanel a kádtest peremén

Intelligens vezérlőpanel a kádtest peremén

Esztétikus megjelenésű vízálló kivitel, puha nyomógombsorral és visszajelző LED-ekkel kialakítva, amelyen nyomon követhető és vezérelhető a masszázskád számos prémium szolgáltatása és funkciója.

Hőmérsékletkijelzés

Hőmérsékletkijelzés

Szeretné tudni, hogy hány fokos a fürdővize? A Prémium plusz digitális kijelzője megmutatja! Üres kád esetén pedig a fürdőszoba hőmérsékletét mutatja. Amennyiben vízfűtést is vásárol a masszázskádjához, akkor pedig a vízhőmérsékletet is szabályozhatja.

Digitális óra

Digitális óra

Nem csak a pontos időt mutatja, hanem a bekapcsolt funkciókból hátralévő programidőt is. A digitális kijelzőn alapesetben látható a beállított, pontos idő és hőmérséklet.

Vízfűtés-vezérlés (opcionális)*

Vízfűtés-vezérlés (opcionális)*

Sokáig masszíroztatja magát a kádban? Esetleg ez idő alatt egy-két fokot elhűl a vize? A Wellness Premium Plus masszázsrendszer vezérlése elő van készítve a vízhőmérséklet vezérlésre. A vízhőmérséklet szabályzásának, beállításának feltétele az opcionálisan megvásárolható vízfűtés berendezés.


 


* vízfűtés vásárlása feltétel

Szárazon futás elleni védelem

Szárazon futás elleni védelem

Tökéletes védelem és felügyelet a kádja felett! Megakadályozza a masszázsrendszer idő előtti bekapcsolását. Meggátolja a funkciók bekapcsolását amennyiben a kádban nincs víz, vagy nem elegendő a vízmennyiség.

Automata le- túlfolyó szifonnal

Automata le- túlfolyó szifonnal

Praktikus és kényelmes. Csak el kell fordítania a kád szélén lévő króm kupakot és a káddugó kedvére fog zárni, vagy nyitni. A káddugó nagytányéros kivitelű, így nem tud beragadni a leeresztő kávába. A leeresztő dugó teteje krómozott, továbbá az alsó távtartó flexibilis kialakítású a precíz működés és hosszú élettartam érdekében. Rejtett túlfolyója pedig az elegáns króm takaróelem alatt helyezkedik el. Ennek a praktikus kiegészítőnek természetesen tartozéka a kádszifon is!

Csendes légkompresszor

Csendes légkompresszor

Optimalizált teljesítmény a nyugodt relaxáláshoz. Légkompresszoraink teljesítményét úgy választottuk ki, hogy a lehető legalacsonyabb zajszinttel tudjuk működtetni. Masszázskádakhoz fejlesztett zajszegény kialakítású, csendes légkompresszorokat építünk be a masszázskádjainkba.

Pulzálás

Pulzálás

Teljes hatóerejű, vagy lágy pezsgés, vagy valahol a kettő között… A levegőmasszázs intenzitása a maximum és minimum érték között folyamatosan nő és csökken, ameddig a funkciót ki nem kapcsoljuk, vagy amíg a program le nem jár.

Automata csőrendszer kiszárítás

Automata csőrendszer kiszárítás

A fürdővíz leeresztése után a pezsgőfürdő rendszer automatikusan bekapcsol, és tökéletesen kiszárítja a levegőcsőrendszert. Emiatt egyetlen vízcsepp sem pang a csövekben, kádja pedig tiszta, friss és azonnal használatra kész marad. Minden elektronikus rendszer tartozéka.

Turbómasszázs levegődúsító szabályzó

Turbómasszázs levegődúsító szabályzó

Páratlan masszázsélményt érhet el ennek a szabályzónak a segítségével. A masszázs ereje jelentősen megnő és létrejön az úgynevezett turbómasszázs hatás. A víz és a levegő közös erejének ajándékaként egyedülálló élményhez juttatja Önt!

Kompakt vázszerkezet

Kompakt vázszerkezet

Erős, masszív szerkezet. Nem kell utólagosan alátámasztani a kádtestet. A sarokkádaknál nincs szükség az ülőfelület alátámasztására. Gyorsan és könnyen beállítható, beépíthető. (A Wellness Premium Plus felszereltségű kádaknál szériatartozék)

M-Acryl színterápia (változtatható színekkel)

M-Acryl színterápia (változtatható színekkel)

Állítsa kedve és hangulata szerint a színeket! Fixálhatja, szabályozhatja a harmonikusan egymásba úszó színátmeneteket az alapszínek különböző kombinációjának felhasználásával. Megszínesíti a szürke hétköznapokat és segít a tökéletes ellazulásban – a színek jótékony egészségügyi hatásai miatt Ön minden egyes fürdéssel egészségesebb és boldogabb lehet!

Automata ózon fertőtlenítő rendszer

Automata ózon fertőtlenítő rendszer

Az ózon természetes gáz, mely vegyszerek nélkül fertőtleníti a csőrendszert. A masszázsrendszer bekapcsolásakor automatikusan beindul, a csőrendszeren átfutó vizet ózonnal keveri – ezáltal a csőben megtelepedő baktériumok és mikroorganizmusok elpusztulnak. Az ózon azonnal, még a csőrendszerben feloldódik. Bármely masszázskádhoz kérheti. (A Wellness Prémium, Prémium Plusz és Elegant rendszerek alapfelszereltségében már benne van.)

Letölthető dokumentumok