Wellness Premium Plus 28 fúvókás elektronikus hidromasszázs - Elektronikus

Bemutatóterem

Masszázsrendszer felszereltsége

4 db EasyClean® Slim önürítős vízfúvóka

4 db EasyClean® Slim önürítős vízfúvóka

Az ultra vékony fém EASY CLEAN Slim fúvókák szinte észrevétlenül simulnak a kád oldalfalára. Elegáns megoldás a legigényesebbeknek! Az EASY CLEAN SLIM vízmasszázs fúvókáink masszázsteljesítménye 40%-al több, mint egy normál masszázsfúvóka és csak 1,2 mm vékony! EasyClean® - A technológia, ami a használat UTÁN segít nekünk! Vízfúvókáink hátsó kialakítása lehetővé teszi, hogy a fürdőzés után szinte a teljes vízmennyiség távozhasson a csőrendszerből, ezzel megakadályozva a pangó vizek kialakulását. 

6 db Slim mini fúvóka a háthoz

6 db Slim mini fúvóka a háthoz

Erős vízsugarak a hátizmoknak! Intenzív és pontszerű masszázst nyújtanak, hogy a hátizomzat kilazulhasson. ULTRAlapos kialakítású fém masszázsfúvókák. Elegánsak, könnyen tisztíthatóak és ergonomikusak is.

6 db Slim mini fúvóka a talphoz

6 db Slim mini fúvóka a talphoz

Erős vízsugarak a talpaknak! Intenzív és pontszerű masszázst nyújtanak a megfáradt lábaknak. ULTRAlapos kialakítású fém masszázsfúvókák. Elegánsak, könnyen tisztíthatóak és ergonomikusak is.

12 db Slim fém levegőfúvóka a kádtest aljában

12 db Slim fém levegőfúvóka a kádtest aljában

Pezsegjen a buborékok millióival! SLIM levegőfúvókáink tartósak és elegánsak a kialakításuk és anyaguk miatt. A víz alatt megszámlálhatatlanul sok apró buborékra porlasztja szét a levegőt a vékony befúvójának köszönhetően.

Zajszegény, nagy teljesítményű vízpumpa: 450 l/perc

Zajszegény, nagy teljesítményű vízpumpa: 450 l/perc

Optimális fogyasztás, maximális vízhozam a fúvókákra szabva! Így élvezheti a maximumot! Sok fúvókás masszázsrendszert kap, mintha egyszerre tucatnyi kéz masszírozná. (elektronikus rendszereink elengedhetetlen eleme ez a vízpumpa)

Teljesítmény és áramfelvétel: 1500 W / 6,5 A

Teljesítmény és áramfelvétel: 1500 W / 6,5 A

Intelligens vezérlőpanel kijelzővel

Intelligens vezérlőpanel kijelzővel

Esztétikus megjelenésű vízálló kivitel, puha nyomógombsorral és visszajelző LED-ekkel kialakítva, amelyen nyomon követhető és vezérelhető a masszázskád számos prémium szolgáltatása és funkciója.

Hőmérséklet-kijelzés

Hőmérséklet-kijelzés

Szeretné tudni, hogy hány fokos a fürdővize? A Prémium plusz digitális kijelzője megmutatja! Üres kád esetén pedig a fürdőszoba hőmérsékletét mutatja. Amennyiben vízfűtést is vásárol a masszázskádjához, akkor pedig a vízhőmérsékletet is szabályozhatja.

Digitális óra

Digitális óra

Nem csak a pontos időt mutatja, hanem a bekapcsolt funkciókból hátralévő programidőt is. A digitális kijelzőn alapesetben látható a beállított, pontos idő és hőmérséklet.

Vízfűtés-vezérlés előkészítés

Vízfűtés-vezérlés előkészítés

Sokáig masszíroztatja magát a kádban? Esetleg ez idő alatt egy-két fokot elhűl a vize? A Wellness Premium Plus masszázsrendszer vezérlése elő van készítve a vízhőmérséklet vezérlésre. A vízhőmérséklet szabályzásának, beállításának feltétele az opcionálisan megvásárolható vízfűtés berendezés. * vízfűtés vásárlása feltétel

Szárazon futás elleni védelem

Szárazon futás elleni védelem

Tökéletes védelem és felügyelet a kádja felett! Megakadályozza a masszázsrendszer idő előtti bekapcsolását. Meggátolja a funkciók bekapcsolását amennyiben a kádban nincs víz, vagy nem elegendő a vízmennyiség.

Automata le- és túlfolyó szifonnal

Automata le- és túlfolyó szifonnal

Praktikus és kényelmes. Csak el kell fordítania a kád szélén lévő króm kupakot és a káddugó kedvére fog zárni, vagy nyitni. A káddugó nagytányéros kivitelű, így nem tud beragadni a leeresztő kávába. A leeresztő dugó teteje krómozott, továbbá az alsó távtartó flexibilis kialakítású a precíz működés és hosszú élettartam érdekében. Rejtett túlfolyója pedig az elegáns króm takaróelem alatt helyezkedik el. Ennek a praktikus kiegészítőnek természetesen tartozéka a kádszifon is!

Zajszegény légkompresszor: 400 W

Zajszegény légkompresszor: 400 W

Optimalizált teljesítmény a nyugodt relaxáláshoz. Légkompresszoraink teljesítményét úgy választottuk ki, hogy a lehető legalacsonyabb zajszinttel tudjuk működtetni. Masszázskádakhoz fejlesztett zajszegény kialakítású, csendes légkompresszorokat építünk be a masszázskádjainkba.

Intenzitást szabályozó program - pulzálás

Intenzitást szabályozó program - pulzálás

Teljes hatóerejű, vagy lágy pezsgés, vagy valahol a kettő között… A levegőmasszázs intenzitása a maximum és minimum érték között folyamatosan nő és csökken, ameddig a funkciót ki nem kapcsoljuk, vagy amíg a program le nem jár.

Automata csőrendszer kiszárítás levegővel

Automata csőrendszer kiszárítás levegővel

A fürdővíz leeresztése után a pezsgőfürdő rendszer automatikusan bekapcsol, és tökéletesen kiszárítja a levegőcsőrendszert. Emiatt egyetlen vízcsepp sem pang a csövekben, kádja pedig tiszta, friss és azonnal használatra kész marad. Minden elektronikus rendszer tartozéka.

Turbómasszázs levegődúsító szabályzó

Turbómasszázs levegődúsító szabályzó

Páratlan masszázsélményt érhet el ennek a szabályzónak a segítségével. A masszázs ereje jelentősen megnő és létrejön az úgynevezett turbómasszázs hatás. A víz és a levegő közös erejének ajándékaként egyedülálló élményhez juttatja Önt!

ABC (Anatomical Body Care) mini fúvóka rendszer

ABC (Anatomical Body Care) mini fúvóka rendszer

Önre szabott masszázs! Hogyan szeretne relaxálni? Válassza az intenzív, a serkentő vagy épp ellazító hatású masszázst. Az ABC technológia lényege, a fúvókák típusában, méretében, elhelyezkedésében és az egyszerűen változtatható víz-levegő keverék arányában rejlik. Az ABC rendszernek köszönhetően az intenzív célirányos és lágy forgó mini fúvókáink a gerincoszlopot tartó hátizmokat masszírozzák, ezáltal a vízmasszázs üdítő hatása sokkal hatékonyabban és gyorsabban jelentkezik.

Rezgéselnyelő kompakt vázszerkezet

Rezgéselnyelő kompakt vázszerkezet

Erős, masszív szerkezet. Nem kell utólagosan alátámasztani a kádtestet. A sarokkádaknál nincs szükség az ülőfelület alátámasztására. Gyorsan és könnyen beállítható, beépíthető. (A Wellness Premium Plus felszereltségű kádaknál szériatartozék)

M-Acryl színterápia

M-Acryl színterápia

Állítsa kedve és hangulata szerint a színeket! Fixálhatja, szabályozhatja a harmonikusan egymásba úszó színátmeneteket az alapszínek különböző kombinációjának felhasználásával. Megszínesíti a szürke hétköznapokat és segít a tökéletes ellazulásban – a színek jótékony egészségügyi hatásai miatt Ön minden egyes fürdéssel egészségesebb és boldogabb lehet!

Vegyszermentes automata fertőtlenítés

Vegyszermentes automata fertőtlenítés

Az ózon természetes gáz, mely vegyszerek nélkül fertőtleníti a csőrendszert. A masszázsrendszer bekapcsolásakor automatikusan beindul, a csőrendszeren átfutó vizet ózonnal keveri – ezáltal a csőben megtelepedő baktériumok és mikroorganizmusok elpusztulnak. Az ózon azonnal, még a csőrendszerben feloldódik. Bármely masszázskádhoz kérheti. (A Wellness Premium, Premium Plusz és Elegant rendszerek alapfelszereltségében már benne van.)