Arta PND kádparaván -

Arta PND kádparaván

130 cm 277 900 Ft

Írja be az irányítószámát, és mutatjuk a legközelebbi üzletet.

HOL TUDOM MEGVENNI

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? írjon nekünk!

2+1 év garanciaÁtlátszó üvegbalos jobboseasy clean üvegkifelé befelé nyilóMéretregyártásUltra Clear8mm üveg

130x150 cm-es kifelé-befelé hajtható 8 mm-es kádparaván. 

Elegáns és szinte láthatatlan, akár UltraClear és ShowerGuard® kivitelben is. Emelőmechanikás, csuklós kivitel, alul szilikonprofillal a tökéletes záródásért. Duplán a falra hajtható. Belül sík zsanérkialakítással a könnyen tisztíthatóságért. Kádparaván esetén a zuhanytér kialakítása nem zárt minden irányban, ezért a víz szabadon kijuthat a zuhanytérből.

Az UltraClear alacsony vastartalmú üveg növeli az üveg fényáteresztő képességét és semlegesíti a hagyományos üvegre jellemző zöldes árnyalatot, így kristálytiszta képet ad a színek valóságáról. Az UltraClear üveg kiküszöböli a színtorzítást és az eredmény egy páratlanul szép falburkolat és fürdőszoba.
A UltraClear technológia felára 10%.

Az EasyClean védőbevonat egy víztaszító réteg, ami meggátolja a víz üvegfelületre való tapadását. Azon apró vízcseppek, melyek a méretüknél fogva mégis megtapadnak az üveg felületén, azok is könnyedén letörölhetőek egy puha törlőkendővel. A felület idővel megkopik ezért, a felületett megújítani szükséges az erre a célra kifejlesztett EasyClean Glass Protector védőbevonat-felfrissítő készítménnyel.


Olvass tovább!

Letölthető dokumentumokLetölthető dokumentumok

Kád kisokos

Letölthető dokumentumok

Hasonló termékek