+ 10 fúvókás pezsgőfürdő - Pneumatikus
Népszerűség

+ 10 fúvókás pezsgőfürdő

130 000 Ft (A kád árát nem tartalmazza)

Írja be az irányítószámát, és mutatjuk a legközelebbi üzletet.

HOL TUDOM MEGVENNIHOL TUDOM MEGVENNI

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? írjon nekünk!

3 év garancia

Kényeztesse magát a buborékok millióival

Felszereltség

Letölthető dokumentumokLetölthető dokumentumok


Kád kisokos

Bemutatóterem

Masszázsrendszer felszereltsége

10 db oldalszelepelt levegőfúvóka

10 db oldalszelepelt levegőfúvóka

Pezsegjen a buborékok millióival! A különlegesen kialakított levegőfúvókáink nemcsak tartósak a fém anyaguk miatt, hanem a víz alatt megszámlálhatatlanul sok apró buborékra bontják szét a levegőt az oldalsó szelepeiknek köszönhetően.

Levehető, tisztítható, fém fúvókafejek

Levehető, tisztítható, fém fúvókafejek

Egy kád aljába szerelt fúvóka ne csak tartós és jó legyen, hanem könnyen tisztítható is! Ezért úgy alkottuk meg ezeket a fúvókákat, hogyha egy nagyobb takarításnál, karbantartásnál szükséges, el lehessen könnyedén távolítani a levegőfúvóka tetejét. Így a szennyeződésektől, vízkőtől, stb. könnyen és gyorsan megszabadulhatunk.

Manuális kiszárítás

Manuális kiszárítás

Amennyiben nincs a kádunk automata levegőszárítással felvértezve, akkor nekünk kell ezt MINDEN HASZNÁLAT UTÁN megtenni. Amikor kiürült az összes víz a kádból, akkor kapcsolja be a légkompresszort 30 mp-ig és az alsó levegőrendszerből kifolyik a bennmaradt víz a kádba, majd a lefolyón távozik. Így nem maradt pangó víz az alsó csőrendszerben sem. (ne felejtse el kikapcsolni!)

Csendes légkompresszor

Csendes légkompresszor

Optimalizált teljesítmény a nyugodt relaxáláshoz. Légkompresszoraink teljesítményét úgy választottuk ki, hogy a lehető legalacsonyabb zajszinttel tudjuk működtetni. Masszázskádakhoz fejlesztett zajszegény kialakítású, csendes légkompresszorokat építünk be a masszázskádjainkba.

Letölthető dokumentumok