+ 10 fúvókás pezsgőfürdő - Pneumatikus
Népszerűség

+ 10 fúvókás pezsgőfürdő

139 000 Ft helyett 118 150 Ft

(A kád árát nem tartalmazza)

Írja be az irányítószámát, és mutatjuk a legközelebbi üzletet.

HOL TUDOM MEGVENNIHOL TUDOM MEGVENNI

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? írjon nekünk!

3 év garancia

Kényeztesse magát a buborékok millióival.

Minden M-Acryl hidromasszázs és színterápiás kádunkat 15% kedvezményel kínáljuk 2023. július 3. és 2023. szeptember 30. között. Bővebb információkért látogasson el az akció weboldalára.

Felszereltség

Letölthető dokumentumokLetölthető dokumentumok


Kád kisokos

Bemutatóterem

Masszázsrendszer felszereltsége

10 db oldalszelepelt levegőfúvóka

10 db oldalszelepelt levegőfúvóka

Pezsegjen a buborékok millióival! A különlegesen kialakított levegőfúvókáink nemcsak tartósak a fém anyaguk miatt, hanem a víz alatt megszámlálhatatlanul sok apró buborékra bontják szét a levegőt az oldalsó szelepeiknek köszönhetően.

Pneumatikus indítógomb

Pneumatikus indítógomb

A masszázsfunkciók ki-be kapcsolására szolgáló gomb(ok). A gomb megnyomásával a masszázspumpa vagy a légkompresszor bekapcsol. Újbóli megnyomásakor pedig kikapcsol.

Teljesítmény és áramfelvétel: 400 W / 1,7 A

Teljesítmény és áramfelvétel: 400 W / 1,7 A

Levehető, tisztítható, fém fúvókafejek

Levehető, tisztítható, fém fúvókafejek

Egy kád aljába szerelt fúvóka ne csak tartós és jó legyen, hanem könnyen tisztítható is! Ezért úgy alkottuk meg ezeket a fúvókákat, hogyha egy nagyobb takarításnál, karbantartásnál szükséges, el lehessen könnyedén távolítani a levegőfúvóka tetejét. Így a szennyeződésektől, vízkőtől, stb. könnyen és gyorsan megszabadulhatunk.

Vízrendszerhez kapcsolható turbó dúsítás

Vízrendszerhez kapcsolható turbó dúsítás

Manuális csőrendszer kiszárítás levegővel

Manuális csőrendszer kiszárítás levegővel

Amennyiben nincs a kádunk automata levegőszárítással felvértezve, akkor nekünk kell ezt MINDEN HASZNÁLAT UTÁN megtenni. Amikor kiürült az összes víz a kádból, akkor kapcsolja be a légkompresszort 30 mp-ig és az alsó levegőrendszerből kifolyik a bennmaradt víz a kádba, majd a lefolyón távozik. Így nem maradt pangó víz az alsó csőrendszerben sem. (ne felejtse el kikapcsolni!)

Zajszegény légkompresszor

Zajszegény légkompresszor

Optimalizált teljesítmény a nyugodt relaxáláshoz. Légkompresszoraink teljesítményét úgy választottuk ki, hogy a lehető legalacsonyabb zajszinttel tudjuk működtetni. Masszázskádakhoz fejlesztett zajszegény kialakítású, csendes légkompresszorokat építünk be a masszázskádjainkba.

További kiegészítők