Értékesítési pontok Letöltések Bemutató terem

Masszázsrendszerek

Termék kategóriák:
Pneumatikus masszázsrendszerek

Pneumatikus masszázsrendszerek

Hagyja magát ellazítani a fürdővíz erejével! Az elegáns króm gombokkal egyszerűen ki-be kapcsolhatja a víz és a levegő áramlását.

Activ 12 fúvókás pneumatikus hidromasszázs+ 10 fúvókás pezsgőfürdő

Pezsgő és zubogó mindennapok: hidromasszázs-rendszerek

Egy stresszes-rohanós nap után az embernek minden vágya, hogy fülig habban elmerüljön egy kád forró vízben. Ennél csak az lehet jobb, ha az ölelő víz kellemes érzését a finom masszírozás vagy éppen kellemes dögönyözés egészíti ki, esetleg a légbuborékok cirógatása teszi teljessé.

Csak akiknek van, azok tudják, hogy mekkora áldás az otthonunkban egy hidromasszázs kád. A wellness fürdőkben megtapasztalható masszázsélmény otthon, a saját fürdőszobánkban biztonságot és megelégedést nyújt. A hidromasszázs kád nem mindig egy különleges kádfajtát takar, sok esetben a masszázsrendszert egy kiválasztott kádba is beépíttethetjük (persze mindkettő megvásárlása előtt érdemes alaposan tájékozódni a kompatibilitásról).

A hidromasszázs kád a víz és a levegő erejét használja a masszírozás során. A hátaknál és talpaknál kisebb fúvókák pontszerű masszázst adnak míg a kád oldalában erős, viszonylag nagyobb átmérőjű vízsugár dögönyöz, és az egész test alól gyöngyözve pezseg a légfúvókákból kiáramló levegő.

Az hidromasszázs kád okozta élmény kétféle változatban vásárolható meg: választhatunk a pneumatikus és elektronikus hidromasszázs kád-fajták közül. Az előbbin kézzel szabályozzuk a masszázs intenzitását és be-ki kapcsolását Az utóbbi egy intelligens hidromasszázs kád, hiszen előre beprogramozható, hogy melyik program mikor mit csináljon.

Az M-Akryl által kínált elektronikus hidromasszázs kád előnye, hogy a felülete antibakteriális akril anyagból készül, a fúvókák rendszere pedig önműködően tisztítja és szárítja magát, hogy Önnek csak a lazulásra legyen gondja.