Otthoni wellness 2 személyre: bemutatjuk Sabinát, az M-Acryl 2021-es kiemelt kedvencét

A tökéletességet hajszoló mérnökeink azt a feladatot kapták, hogy a Sabina kádakat úgy tervezzék, hogy a magas emberek is kényelmesen elnyújtózhassanak benne, a pároknak pedig egy újabb meghitt beszélgetésre alkalmas helyük legyen a lakáson belül – a kedvenc kanapéjukon kívül. Lessen be a kulisszák mögé, hogyan indult útjára a páros fürdőélmény.

Olvass tovább

Útmutató kádvásárláshoz – majdnem minden, amit döntés előtt át kell gondolnia

Most szeretnénk 25 év kádmesteri tapasztalatával segíteni Önnek abban, hogy kádvásárlása során a legjobb és legmegalapozottabb döntést hozhassa meg. (Ez a tapasztalat több százezer eladott és szervizelt kádat, több százezer megválaszolt kérdést jelent.)

Ez a cikk ~10 percet kér Öntől, cserébe több százezer forintnyi rossz döntéstől, utólagos cserétől és elkerülhető szervizeléstől védheti meg magát.

Olvass tovább

Modern egyszerűség praktikussággal vegyítve – ismerje meg az egyenes kádak lenyűgöző világát!

Az egyenes kádak nemcsak, hogy hagyományos, letisztult kialakítással rendelkeznek, némely típusra még kádparaván is helyezhető, így használatuk sokoldalúvá és praktikussá is válik. Amennyiben egy jól kihasználható, de egyben egyszerű, elegáns hatást keltő kádat szeretne fürdőszobájába, vessen egy pillantást az egyenes kád kínálatunkra.

Olvass tovább

Tippek a megfelelő fürdőkád méretek és típusok kiválasztásához

Egy lakásfelújítás vagy akár építkezés során gyakran szembesülünk azzal a kellemetlen ténnyel, hogy kompromisszumokat kell kötnünk a vágyaink és a méretek, valamint az anyagiak szempontjából is megvalósítható elképzeléseink között. Melyik az ideális fürdőkád? Ismerje meg az M-Acryl kádtípusokat és válasszon olyan kádat, ami igazán ideális az Ön fürdőszobájába.

Olvass tovább
Betöltés