GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen kádtípusok léteznek?

Az M-Acryl fürdőkádakat megkülönböztethetjük forma szerint: egyenes, aszimmetrikus, sarok-, különleges és szabadon álló kád. Ezen belül pedig található még véglefolyós vagy középlefolyós kialakítás.

Mi a különbség a véglefolyó és a középlefolyó között?

A véglefolyós kialakításnál a lefolyó, valamint a túlfolyó nyílásai és szerelvényei hagyományosan a kád láb felőli végénél helyezkednek el. A középlefolyós elrendezésben a lefolyó és a túlfolyó nyílásai, szerelvényei a kád közepén helyezkednek el. Ha egyszerre ketten is használják a kádat, akkor érdemes középlefolyós kádat választani, mert ebben az esetben nem zavarja (nem nyomja a hátat) a fördőzőt a túlfolyó gombja.  Olvasson bővebben is a középlefolyós kádadról itt. 

Van igazi fa előlap a fürdőkádakhoz?

Igen, az M-Acryl fürdőkádakhoz igazi trópusi fa előlapot rendelhet, ami csomómentes és időtálló és vízálló. Ismerje meg a trópusi fa előlapokat!
Tovább a cikkhez

Ki tudom próbálni a kádat?

Igen természetesen, budapesti bemutatótermünkben, az összes kád formát kipróbálhatja, beleülhet a kiállított kádba. Kérje szakértőink segítségét. Útvonaltervezés a bemutatóterembe

Milyen az akadálymentesített – besétálós kád?

Akadálymentesnek mondható egy kád, ha az alacsonyabb a kád belépő magassága a hagyományos kádhoz képest, vagy pedig a fürdőkád oldalán ajtó található, ami megkönnyíti a be- és kiszállást. Mindkét termékre mutatunk példát: Eco egyenes kád, Héra akadálymantesített kád.

Fürdeni vagy zuhanyozni? Mindkét művelet megoldható!

Az M-Acryl fürdőkádak megoldást nyújtanak mindkét tisztálkodási formára. Kádparavánnal kiegészítve kielégíti a család minden igényét. Cikkünkben bővebben olvashat erről Kád is, kabin is.

Milyen vastag az akril réteg a fürdőkád kialakításában?

Az antibakteriális akril felület üvegszál erősítéssel 4mm vastag réteget képez, ami teherbíróvá és ellenállóvá teszi. Minden M-Acryl fürdőkád alján gyantába borított 2 cm vastag farostlemez erősítés található.

Milyen tisztítószerekkel lehet a kádat tisztítani?

Tisztításhoz karcmentes, szemcsementes tisztítószereket javaslunk, így nem sérül az akril réteg felülete.

Hány év garanciát biztosít az M-Acryl a fürdőkádakra?
  • A fürdőkádakra 10 év kivéve a térben álló kádakra, azokra 15 évet biztosít.
  • 2+1 év garancia a masszázsrendszerekre
  • 2+1 év garancia a kádparavánokra
  • 2 év garancia a kiegészítőkre (Előlapokra, Színterápiákra, Lefolyókra, Zuhanycsőre és Zuhanyfejre, Kapaszkodókra Fejpárnákra)
  • 5 év garancia a csaptelep alkatrészekre
Kádlábat és a falhoz rögzítő csomagot tartalmazza-e a kád?

Minden megvásárolt M-Acryl fürdőkádhoz ajándék kádlábat és peremrögzítőt ad a gyártó.

Ki üzemelheti be a kádat. Szakszervíz vagy bárki más?

Az akril fürdőkád beszerelését bármilyen szakember elvégezheti a szerelési útmutató alapján, így  garancia érvényes a kádtestre. Amennyiben az általunk kínált szakszervíz építi be a kádat, akkor garantált a szakszerű beépítés.  

Beépítéshez szükséges beszerelési útmutató hol található?

Minden M-Acryl fürdőkád csomagjában található a garancialevél mellett egy beszerelési útmutató. Letölthető a www.m-acryl.hu weboldalról.

Javítható-e az akril kád ha sérül?

Kisebb karcok és sérülések javítása megoldható puha rongy és autópolírpaszta segítségével.

Milyen kádtípusok léteznek?

Az M-Acryl fürdőkádakat megkülönböztethetjük forma szerint: egyenes, aszimmetrikus, sarok-, különleges és szabadon álló kád. Ezen belül pedig található még véglefolyós vagy középlefolyós kialakítás.