A fürdőszoba általában a felfrissülés szigete, de van, akinek komoly veszélyeket tartogat. Az idősek és a nehezebben mozgók számára hatalmas kihívás lehet már pusztán az is, hogy belépjenek a kádba és kiszálljanak onnan. Könnyen megcsúsznak, elveszíthetik az egyensúlyukat.

Az ő biztonságérzetüket (és a családtagok nyugalmát) növeli az M-Acryl Eco fürdőkádja, melynek alacsony a belépőmagassága, ezért az átlagosnál jóval könnyebb a használata.

A fürdőkád veszélyforrás lehet

Annak, akinek idős kora (vagy más, egészségügyi ok folytán) bizonytalan a mozgása, egy magas és mély fürdőkád legyőzhetetlen akadályt jelent. Túl nagyot kell lépni a belépéshez és a kiszálláshoz is, ez még a kapaszkodót markolva is túl kockázatos mutatvány.

Ha nem mond le a kádfürdőről (és miért tenné, ha nem muszáj), a legjobb, ha olyan kádat választ, amely elég alacsony ahhoz, hogy gond nélkül beszállhasson.

Az Eco alacsony kádba biztonságosabb a belépés

Fürdőkádmárkánk, az M-Acryl számára mindig fontos volt, hogy olyan fürdőkádakat kínáljunk, amelyek ügyfeleink valós igényeit elégítik ki.

Évről-évre egyre többen kerestek meg bennünket azzal a kérdéssel, hogy „van-e olyan fürdőkádunk, amelybe könnyű belépni, mert nem olyan magas, mint az átlagos kádak”.

Az igényeket ötletelés, majd fejlesztés és gyártás követte – mígnem megszületett egy új egyenes akrilkád, az Eco, mely nemcsak kényelmes és tágas, de amennyire lehet, meg is óvja használóját a belépés és kiszállás közben előforduló balesetektől.

Mivel még vízből is kevesebbet igényel más kádakhoz képest (így spórol a vízszámlán), csakhamar igen népszerű modell lett.

2024 nyári akció banner

Nézze meg a 2024-es nyári akciónk részleteit,  és vásárolja meg a promócióban szereplő kedvezményes kádakat 2024. augusztus 31-ig!

M-Acryl Eco egyenes kád
M-Acryl Eco egyenes kád felülnézet

Lehet még nagyobb a biztonság? Most már igen

Az új Eco-sorozat egyes darabjai még nagyobb szintre emelik a biztonságot.

Ha most előlap nélkül vásárol Eco fürdőkádat, lapos szifonnal akár 51 cm-re is beépítheti (eddig 60-62 cm-es magasságról beszélhettünk, ami eleve megnövelte a nehezen mozgók számára.

Az előlap nélküli belépőmagasság így 9-12 cm-rel alacsonyabb lesz a sztenderd fürdőkád-magassághoz képest, ez még tovább fokozza a belépés és a kiszállás biztonságát. Előlapos beépítési magassága is csak 54cm!

Mindez természetesen mit sem érne, ha az Eco fürdőkád, hasonlóan a többi M-Acryl modellhez, ne lenne rendkívül modern, stílusos, mutatós.

Az alacsony belépési magasságnak is megvan a maga esztétikuma, az Eco fürdőkád kétségkívül a szemet is gyönyörködteti. Tehát akkor is jó választás, ha „csak” egy kényelmes, tágas, egyenes kialakítású fürdőkádat szeretne a fürdőszobájába.

A víztakarékos és biztonságos modell megbízhatóságáról sokat elmond, hogy a szállodák körében különösen népszerű. Ügyfeleink azért kedvelik, mert még vonzóbbá teszi őket az idősebb, mozgásszervi betegségekkel küzdő vendégkör szemében, és mert a beruházást biztosan megengedhetik maguknak a kedvező ára miatt. Az üzemeltetésnél pedig jelentősen csökkenti a vízszámláját minden szállodásnak!

Ez utóbbi az, amiért érdemes mielőbb lecsapni az alacsony kádra.

A nyugodt fürdésről Ön is jó áron gondoskodhat

Az Eco kádnak nemcsak a belépőmagassága alacsony, hanem az ára is, ez az egyik legjobb ár-érték arányú kád, amelyet kaphat a hazai piacon.

Azt is mondhatnánk, csak egyetlen dolgot tartunk magasan az Eco káddal kapcsolatban, mégpedig a minőséget.

Idős, nehezen mozog, ezért fél a fürdőszobai balesetektől? Esetleg valamelyik családtagja testi épsége miatt aggódik? Az M-Acryl Eco kádakkal fellélegezhet, a tisztálkodás egyszerűbbé válik.

Jöjjön el a bemutatótermünkbe ha szeretné megtekinteni a sorozat fürdőkádjait és kipróbálná személyesen is, hogy milyen könnyű belépni egy Eco kádba, látogasson el hozzánk.

Cikksorozatunk további részei is várják önt.

Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a fürdőkád témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.