Ha fürdőszobája berendezését, felújítását, átalakítását tervezgeti, bizonyára nagy fejtörést okoz, hogy milyen kádat válasszon. Biztosan érezte már azt vásárláskor, hogy az egyik-másik modell „majdnem tökéletes”, csak épp hiányzik belőle valami, „bárcsak ezt is tudná” és így tovább.

A kádkiegészítők gondos megválasztásával a „majdnem tökéletes” kádmodelleket tökéletessé teheti.

Milyen „nem látható” kiegészítőkre van szükség egy akril kádhoz?

Alapvető kellék a vízszintező láb és a peremrögzítő szett, amely magához a beépítéshez szükséges – az M-Acryl kádak mellé ezek ajándékba járnak. A beépítés nulladik lépése annak a megállapítása, hogy a fal egyenes-e vagy sem. Ha nem, akkor sincs gond, mert létezik kádszegély-szett, amely eltakarja az egyenetlenségeket és a kádperem feletti, vastag kiszilikonozott részeket.

Kádláb és peremrögzítő

M-Acryl kádláb és peremrögzítő szett

Kádláb és peremrögzítő
Ajándékba adjuk minden M-Acryl kádhoz.

M-Acyrl kádszegély

Kádszegély csomag
Tartalma: 2×195 cm szegély,
2 db sarokidom, 2 db végzáró idom

2024 nyári akció banner

Nézze meg a 2024-es nyári akciónk részleteit,  és vásárolja meg a promócióban szereplő kedvezményes kádakat 2024. augusztus 31-ig!

Automata le- és túlfolyó szifonnal

A fürdővíz elvezetéséhez mindenkép szükség van  egy le- és túlfolyó szettre (ami normál, középhosszú, hosszú és az M-Acryl Grande kádak esetében nagyon hosszú is lehet), illetve ezekhez a lefolyókhoz szifonra. Utóbbit az automata le- és túlfolyó szettekhez ingyenes tartozékként kapja, ha nálunk vásárolja meg a lefolyóját is. 

M-Acyrl normál automata le- és túlfolyó szifonnal

Normál automata
le- és túlfolyó
szifonnal (60 cm)

M-Acyrl hosszú automata le- és túlfolyó szifonnal

Hosszú auutomata
le- és túlfolyó
szifonnal (80 cm)

M-Acyrl grande automata le- és túlfolyó szifonnal Grande kádhoz

Grande automata
le- és túlfolyó szifonnal,
Grande kádhoz (120 cm)

kompakt vázszerkezet

A kád stabilitását a kompakt vázszerkezettel fokozhatja, ezt különösen nagyobb kádak, vagy fa előlapos kádak esetén javasoljuk. Mivel előre beállítjuk a sztenderd méretre és a helyszínen már csak pár perces finomhangolás történik, így a beszerelési idő gyors marad. A mai „szakemberszegény” időszakban, valljuk be ez óriási segítség.

Hogyan teheti még kényelmesebbé, hangulatosabbá a kádat?

Fejpárna

Ha szeret elnyúlva relaxálni, akkor a megfelelő alátámasztást nyújtó fejpárna szinte nélkülözhetetlen kiegészítő lesz. A választást megkönnyíti, hogy az M-Acryl weboldalán valamennyi kád mellett megtalálja a hozzáillő fejpárnák felsorolását is.

CSaptelep

A tökéletes csaptelep tovább fokozhatja komfortérzetét, hiszen nem mindegy, hogy kézreáll-e, nem zavarja-e a magát a fürdőzést. Az M-Acryl kádakhoz választhat peremre szerelhető csaptelepet, de úgynevezett Click-Clack kádfeltöltőt is, mely a falsík alatti csaptelepről vagy a peremre szerelt csapról is tölthető.

click-clack le- és túlfolyó

Click-clak le- és túlfolyó

Vízfeltöltős, Click-Clack
le- és túlfolyó
(szögletes, króm)

Vízfeltöltős, Click-clack le- és túlfolyó

Vízfeltöltős, Click-Clack
le- és túlfolyó
(kerek, króm)

Niagara kádbeömlő

Niagara
kádbeömlő
(króm)

Igazi fa előlap

Joggal merül fel az igény Önben arra is, hogy a kád belesimuljon környezetébe. Erre valók a kádtest alatti gépészeti elemeket eltakaró előlapok. Az M-Acryl kádakhoz akár igazi trópusi fából készült előlapot is választhat, mely természetesen vízálló. Az előlap könnyen levehető is, ez már a csaptelep bekötésénél is jól jön, de akkor is, ha hozzá kell férni a hidromasszázs-rendszerhez vagy a színterápiát biztosító mini LED-házhoz – tehát ha bármikor hozzá kell nyúlni a vízvezetékhez vagy a kiegészítőkhöz, akkor fürdőszobája nem válik csatatérré és szeretett kádja is egyben marad.

Valódi fa előlap fürdőkádhoz

Masszázsrendszer

A fürdővize lehet ezentúl a személyes masszőre, ha kádjához masszázsrendszert is kér. Az egyszerű pneumatikus vezérlésű rendszerek mellett „királykategóriás”, elektronikus masszázsterápiát is választhat, ahol a masszázserőt és minden más kényeztető funkciót személyre szabottan irányíthat.

színterápia

víz megvilágítása is kiváló hangulatfokozó, M-Acryl kádjába mérettől függően akár 24 db RGB LED fényforrásból álló fényterápiát is szereltethet.

M-Acryl színterépia

M-Acryl színterápia

1 db 5 cm átmérőjű LED fényforrást helyezünk a kád oldalfalába. Válassza kedvére a 4 alapszín valamelyikét, vagy az egymásba úszó színek fényjátékát.

M-Acryl dupla dupla színterápia

Dupla színterápia

2 db 5 cm átmérőjű LED fényforrást helyezünk a kád oldalfalába. Válassza kedvére a 4 alapszín valamelyikét, vagy az egymásba úszó színek fényjátékát.

M-Acyrl Relax színterépia

Relax színterápia

14-20-24 db mini RGB LED fényforrást helyezünk körbe a kád oldalfalába.
Válassza kedvére a 4 alapszín valamelyikét vagy az egymásba úszó színek fényjátékát.

M-Acryl színterápia fürdőkádhoz

kádparaván

Habozik, hogy kádat vagy tusolót válasszon? Tény, hogy legyen bármilyen pihentető a kádfürdő, néha egy frissítő tusolásra vágyunk. Az M-Acryl kádakban a kádparavánoknak köszönhetően nyugodtan zuhanyozhat is, nem fröccsen ki a víz, ráadásul akár teljesen elszeparálhatja magát.

Lapozza végig a kádparavánokból összeállított galériát

Szívesen kipróbálná az M-Acryl kádakat, megtekintené a kiegészítőket?
Szakértőink tanácsára van szüksége?

Látogasson el bemutatótermünkbe és válasszon széles kádválasztékunkból.

Cikksorozatunk további részei is várják önt.

Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a fürdőkád témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.