kádelőlap igazi fából

Ha fürdőszobát épít vagy felújít, bizonyára elgondolkozott már azon, hogy mi teszi majd a helyiséget valóban stílusossá. Nemcsak a kerámia burkolatoknál, hanem a fürdőkádaknál az egyik legizgalmasabb irány a fa hatású burkolat a természetes forma- és színvilág jegyében. Az M-Acryl igazi trópusi fa kád előlapjaival egyedi megjelenést kölcsönözhet nemcsak kádjának, de egész fürdőszobájának.

A fahatású járólapok vagy fali csempeburkolatok már korábban is belopták a természetes anyagok hangulatát a rideg csempék és hűvös fém kiegészítők közé.

Az M-Acryl fa előlapjai azonban áttörést jelentenek abból a szempontból, hogy nem fahatásúak, hanem valóban egy Marupa nevű igazi fából készülnek.

Trópusi fa előlap kádhoz

Miért válasszon kádjához igazi Marupa fából készült kád előlapot? 

Trópusi csomómentes fa előlap

Közepes sűrűségű, csomómentes fa

Trópusi csomómentes fa előlap vízálló

Tartós, vízálló fa, selyemfényű lakkal kezelve

Trópusi csomómentes fa előlap színminta

5 féle színben elérhető

Trópusi csomómentes fa előlap
  • Ebben a trópusokon honos fafajtában jóval kevesebb a csomó, mint egy átlagos fában (gyakorlatilag alig van benne), szaknyelven közepes sűrűségű, csomómentes. Csak a faanyag szépségét veheti észre, egyenetlenségek, csomók nélkül.
  • Könnyen alakítható, e tulajdonságának vesszük nagy hasznát, amikor előlapot készítünk belőle. Ugyanakkor időtálló, hosszú évtizedekig nem kell lecserélni, a kádhoz hasonlóan örök darab.
  • Azért sem kell aggódnia, hogy a párás, vizes környezetben a fa elveszíti formáját. A Marupa fából készült előlapok vízállóak és nem vetemednek. Továbbá páccal színezzük, selyemfényű lakkal kezeljük.
  • A trópusi fa előlap 5-féle divatos színárnyalatban elérhető:
  1. antik fehér
  2. tölgy (natúr)
  3. klasszikus fenyő (barna)
  4. dió
  5. wenge

Melyik nyeri el a tetszését?

igazi fa előlap színminták

A képek csak illusztrációk. A marupa burkolatok
– a fa természetes tulajdonságai miatt – színárnyalati eltérésekkel rendelkezhetnek.

Rendelje meg a fürdőkáddal együtt!

Bár elsietni nem szabad az előlap kiválasztását, halogatni sem érdemes – abból a praktikus okból kifolyólag, hogy ha a kád bekerült, a trópusi fa előlapot utólag már nem lehet beépíteni.

A trópusi fa előlapokat minden esetben egyedileg gyártjuk le vevőinknek, 2-3 hetes szállítási határidővel. Az egyedi gyártás és a káddal közös beépítés célja éppen az, hogy az előlapok a legjobban illeszkedjenek a kiválasztott kádhoz. Ezért van az, hogy a káddal egy időben ajánlott megrendelni, mert utólag már, a fürdőszobában nem tudjuk felszerelni a speciális rögzítéseket és így az előlapot sem.

A kádhoz és a fürdőhöz illő előlap kiválasztását megkönnyíti, hogy a variációk száma gyakorlatilag végtelen. Ha kiszemelte az Önnek tetsző M-Acryl kádat, biztosan talál hozzá trópusi fa előlapot is.

Fa oldal és előlap

Vázszerkezettel együtt még okosabb megoldás 

Ha egy kompakt vázszerkezetet is rendel trópusi fa előlapos akrilkádjához, felgyorsíthatja a beépítést. A vázszerkezet, melyet sztenderd méretre beállítva szállítunk házhoz és helyben finomhangolunk, jó alap az előlapok számára is. Megoldja a kád és az előlap rögzítését, masszívan alátámasztja a fürdőkádat, gyors és pontos beépítést garantál, megkönnyíti a szerelő dolgát.

Kompakt vázszerkezet

Kompakt vázszerkezet

Máris a gyönyörűséges trópusi fa előlapokat álmodja fürdőjébe? Megértjük: ez nem fahatású anyag, hanem valóban igazi fa. A fát utánzó, „mű” burkolatok helyett igazi trópusi fáról van szó, melyet a fürdőszoba speciális igényeinek megfelelően kezeltünk, hogy sokáig élvezhesse szépségét.

Kíváncsi az egyes színváltozatokra? Az, hogy egyedileg gyártjuk le az előlapokat, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy előtte ne tekinthetné meg, hogyan is néznek ki az egyes árnyalatok.

Látogasson el bemutatótermünkbe és nézze meg trópusi fa előlapjainkat személyesen.

Vagy rendelje meg a trópusi fa előlapokat országos viszonteladó hálózatunk valamelyik pontján.

Cikksorozatunk további részei is várják önt.

Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a fürdőkád témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.