Nem tudjuk, hogy Önnek mi a legfontosabb a kádválasztáskor: a megjelenés, a 10 éves garancia, a választható kiegészítők, a méret, az akciók… vagy valami más?

Azt viszont tudjuk, hogy ezt a cikket megéri elolvasnia, ha olyan egyenes kádat keres,

  • amely klasszikusan elegáns vonalaival sosem megy ki a divatból,
  • amelyben nemcsak Ön nyújtózhat el kényelmesen, hanem a kedvesével is bármikor rögtönözhet wellnessestét egy üveg bor társaságában,
  • amelyhez 10 éves garancia jár.

A kádpróba ingyenes és kötelezettségmentes. Azért szorgalmazzuk, hogy látogasson el hozzánk, mert hosszú távú döntésről beszélünk, tehát számít, melyik modellben tud ellazulni, és melyikre mondja azt, hogy „igen, ezt az én fürdőszobámba tervezték”.

Betekintés a kulisszák mögé: Így indult útjára a páros fürdőélmény

Bár a Sabina csúcskategóriás termék, ugyanazzal az alappal indult útnak, mint bármelyik M-Acryl kád: az utóbbi 16 évben több tízezer alkalommal bizonyított akrillal.

Ehhez az anyaghoz azért vagyunk hűségesek, mert:

  • könnyű, mégis masszív terméket ad. Ez azt jelenti, hogy gond nélkül a helyére lehet tenni, majd ezután évekig egyszerre többen is használhatják anélkül, hogy eldeformálódna.
  • játszva alakítható a tervezés és gyártás során, amelynek végén kényelmes és erős kiállást kapunk, miközben kádtervezőink szabadon megálmodhatják az izgalmasabbnál izgalmasabb kádformákat. Ez az, amire bátran vállaljuk a 10 éves garanciát.
  • megnyugtatóan higiénikus. Antibakteriális felülettel látjuk el, ami gátolja a gombák és baktériumok megtapadását és terjedését.
  • az első pillanattól komfortossá teszi a fürdőzést. Mivel az akril szobahőmérsékletű, ezért a ’90-es évek kellemetlen, hideg kádérzete 100%-ban a múlté.

Ha a legjobb kádat akarjuk előállítani, akrilból kell készíteni.

Persze a kifogástalan alapanyag önmagában kevés. Egy laikus kezei közül sem fog múzeumba kívánkozó mestermű kikerülni ki csak azért, mert a legjobb ecsetekkel, festékkel és festővászonnal alkot.

A tökéletességet hajszoló mérnökeink azt a feladatot kapták, hogy a Sabina kádakat úgy tervezzék, hogy a magas emberek is kényelmesen elnyújtózhassanak benne, a pároknak pedig egy újabb meghitt beszélgetésre alkalmas helyük legyen a lakáson belül – a kedvenc kanapéjukon kívül.

Melyik a jobb választás – a Sabina vagy a Sabina Pro?

Jogosan merül fel Önben a kérdés, mi a különbség köztük és melyiket kinek ajánljuk.

A válasz elsősorban ízlés dolga. Aki a minimalista, klasszikus jegyeket akarja viszontlátni, annak a megszokott lefolyóval felszerelt Sabina-t ajánljuk. Aki viszont a prémiumot, az újdonságokat keresi, annak a túlfolyóban is egyedi – 4 színben választható –, modernebb kivitelű Sabina Pro-t ajánljuk.

M-Acryl Sabina Pro Fekete túlfolyó
M-Acryl Sabina Pro Fehér túlfolyó

Fehér le- és túlfolyóval

M-Acryl Sabina Pro Fekete túlfolyó

Fekete le- és túlfolyóval

M-Acryl Sabina Pro Króm túlfolyó

Króm le- és túlfolyóval

(Árban nincs számottevő különbség a két típus között, pénztárcája helyett hallgathat az ízlésére).

Ugorjunk fejest a legkeresettebb kiegészítőkbe

Ökölszabály, hogy mindig azokat a kiegészítőket ajánljuk, amelyeket biztosan kihasznál – ebben a sokat látott kádszakértőink szívesen segítenek. A kádlábat és a peremrögzítőt ajándékba adjuk, így az izgalmasabb extrák választása marad Önre.

kádláb és peremrögzítő szett

Ajándék kádláb és peremrögzítő

A Sabina modellek legnépszerűbb plusz elemei közé tartozik a fejpárna, illetve az egyenes kád elő-, és oldallap.

Mindkét modellt kétféle peremmel kérheti: a normál 4 cm-es, illetve a sikkes és karcsú 1,8 cm-es változattal, de a C típusú elő- és oldallapokat csak a normál kivitelhez tudjuk adni.

Normál és Slim kád

A normál pereműhöz kérhet természetes, csomómentes és vízálló Trópusi (Marupa) fa előlapot, amelyet 5 színben (wenge, barna, dió, antik fehér, natúr) választhat:

Normál és Slim kád

Így tegye még kényelmesebbé a kádfürdőt

Talán szakmai ártalom, hogy legalább akkora figyelmet szentelünk a technikai részleteknek, mint a kényelmi funkcióknak. Ezúttal csak a legfontosabbakat járjuk körbe, de örömmel válaszolunk a további kérdéseire személyesen, e-mailben vagy telefonon.

1. Ha beszereléskor nem akar bajlódni a beállításokkal vagy felszerelésekkel, akkor a kádtestet nyolc ponton rögzítő kompakt vázszerkezetet mindenképpen vegye fel a rendelési listájára.
Fontos: ezt a kérését a kád megrendelésével egy időben jelezze, mert a vázszerkezetet a központban szerelik rá, ragasztják fel és állítják be, hogy a fürdőszobájában csak a vízszintet kelljen beállítani és egy kis szilikont kelljen tenni a fal és az akril közé.

Kompakt vázszerkezet

 

2. A kádparavánokat imádni fogja, ha tusolni is szeretne a kádban anélkül, hogy a víz beterítené a fél fürdőszobát. Természetesen itt is ügyeltünk rá, hogy kompromisszum nélkül találjon az ízléséhez illeszkedő terméket: mindegyik biztonsági üvegből készül, takarítást könnyítő Easy Clean bevonattal.

3. A fejpárnákkal a fürdőzés ahhoz hasonló élmény lesz, mint amikor a kedvenc fotelében dől hátra. A kék Soft mellett a fekete, fehér vagy ezüst Star, illetve a fekete, fehér vagy antracit Corner fejpárnákat szoktuk javasolni. Mindegyik kényelmes és levehető, a fő különbséget a dizájn adja.

Lazító masszázs jakuzzi beszerelése nélkül

Lehet, hogy már a jakuzzijaink között is szétnézett, de úgy döntött, hogy még halasztja a beruházást – de már megvan a vágya arra, hogy a zubogó víz legalább heti, kétheti rendszerességgel lelazítsa az izmaimban felgyülemlett feszültséget.

Meggyőződésünk, hogy 2022-ben egy alap hidromasszázsrendszernek elérhető árúnak kell lennieés nem tartozhat az úri mulatság kategóriába.

Elsősorban azért, mert egészségesebbé tesz az izmok ellazításával, a hát- és derékfájdalmak csökkentésével. A bőrünk alá settenkedő stresszpontok kíméletes feloldásával ráadásul nemcsak a nyugodtabb alvást, hanem a mentális egészséget is támogatja – mindez az egészséges életmód szerves része.

A fúvókákkal gyakorlatilag egy fáradhatatlan masszőr költözik a fürdőszobájába, akinek mindig van szabad időpontja, sosem nézi az órát és mindig pont ott és úgy masszíroz, ahogy Önnek a legjobb.

 

M-Acryl hidromasszázs

 

Megjegyzés: Ha azok közé tartozik, akik a távirányítóra legszívesebben csak 4-5 gombot tennének, és díjazza az egyoldalas étlapokat, akkor a pneumatikus masszázsrendszert Önnek találták ki: ezen néhány króm gombbal ki- és bekapcsolhatja, szabályozhatja a pezsgőfürdőt.

Az elektronikus rendszert szeretni fogja, ha élvezi, hogy napközben változatos impulzusok érik, és szívesen váltogatja a masszázstípusokat. Reggel energizáló fürdő, este egy hosszabb lazító, intenzív vagy serkentő masszázs: ebből a repertoárból választhat az intelligens vezérlőpanelen.

A wellnesshotelekből ismerős élményt a színterápiával fokozhatja, amit a masszázsrendszerhez hasonlóan a kádperemre szerelt vezérlővel kezelhet, vagy beállíthat egy automatikus programot, ami folyamatosan vált a színek között – mindezt akár 24 db LED fényforrással.

Színterápia

„Tetszik a Sabina kád, mi a teendőm?”

Nézze meg, és próbálja ki bemutatótermünkben, ahol szakértői tanácsadással segítjük Önt, vagy látogasson el országos értékesítési pontjaink valamelyikébe, és vásárolja meg a Sabina kádat.

Cikksorozatunk további részei is várják önt.

Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a fürdőkád témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.