Mindenki stílusos otthonra vágyik, olyan berendezéssel, ami szinte megszólítja a lakóit.

A minimalista lakberendezési cikkek nagyszerűsége a letisztult formatervezésben rejlik. A hétköznapi elegancia sikkje nem megy ki a divatból. Kellemes ránézni, legyen szó akár egy egyszerű használati tárgyról, akár egy fürdőkádról.

A romantikus fürdőzésekhez is kedvelt minimalista Sabina Pro Slim kádunk nem kérkedik, mégis elvarázsol. Egyszerre hordozza magán a klasszikus és modern stílusjegyeket, – a legapróbb részletekig.

Klasszikus, mégis izgalmas

Hosszú időn keresztül, ha fürdőkádra gondoltunk egy egyenes kád képe jelent meg lelki szemeink előtt. Bár ma már tucatnyi különleges forma közül válogathatunk, ugyanakkor az egyenes kádak is reneszánszukat élik.

A hagyományosnak sem kell, unalmasnak lennie, – és nem is az. A formabontó részletekben gazdag Sabina Pro Slim királynő az egyenes kádak között.

Sabina Pro SLIM egyenes akril kád termékelőnyök
Sabina Pro SLIM egyenes akril kád termékelőnyök

Elegáns és kényelmes automata le- és túlfolyó

A Sabina Pro védjegye az egyedi, rés kialakítású le- és túlfolyó, ami garantálja, hogy fürdőkádja még kifinomultabban simuljon fürdőszobája összképébe. A kizárólag a Sabina Pro kádakhoz elérhető mattfekete, fényesfehér, arany vagy króm színben választható túlfolyó, garantáltan egyedivé teszi fürdőszobáját.

Trendi külső

Az M-Acryl slim kádak magával ragadóan keskeny peremet kaptak, ami önkéntelenül is magára vonja a tekinteteket. Egy normál kád pereme 4 cm magasságú, ezzel szemben az M-Acryl slim kádak 1,8 cm-es peremmel készülnek. Bár 22 milliméter eltérés nem tűnik óriásinak, de a normál kádperem felénél is vékonyabb, kecses és elegáns slim perem benyomása meghatározó különbséget jelent. Olyan gyönyörű, hogy élőben is látnia kell.

Sabina Pro Slim perem

Kecses és elegáns SLIM kádperem

Bírni fogja

Ne aggódjon, a szépség, nem ment a megbízhatóság kárára. A diszkréten elkápráztató Sabina Pro Slim a speciális extra erősítésnek és az integrált merevítésnek köszönhetően könnyű, mégis strapabíró.
Extra erős kádalj

Biztos lábakon áll

Az M-Acryl fürdőkádak a csúcstechnológia és a modern formatervezés románcából születnek. Magától értetődő, hogy a minőségi termékeket gyártunk, ezért minden részletében a legjobb alapanyagokból készítjük őket (legyen szó akár a kádtestről, akár a kádlábról). M-Acryl kádjával évtizedekre tervezhet.
ajandek kadlab

Az ajándék kádláb használatával könnyebb a beépítés,
egyszerű a vízszintezés és a magasság állítása
.

10 év garancia

Biztosak vagyunk a Sabina Pro Slim kikezdhetetlenségében, hogy Ön is teljes mértékben nyugodt lehessen, 10 év garanciával vásárolhatja meg.
10 év garancia

100% igazi akril

A tiszta szaniter akril kádak súlyra könnyedek, ám ennek ellenére szinte elnyűhetetlenül tartósak, így nem kell azon aggodalmaskodnia, hogy kádja szépségét karcolásnyomok vagy elszíneződés árnyékolja be. Emellett a szaniter kádak kellemes tapintásúak, és jól tartják a hőt, így sokáig élvezheti a fürdővíz melegét.
M-Acryl élménykép

Antibakteriális felület

Az M-Acryl kádak antibakteriális felülettel készülnek, melyek különlegessége, hogy gátolja a gombák és baktériumok  terjedését. Ennek köszönhetően könnyebben tisztán és frissen tarthatja fürdőszobáját.

Sabina Pro kádmetszet

Az antibakteriális felületnek hála fürdés előtt, közben és utána is biztonságban tudhatja a családját.

A Sabina Pro Slim két személynek is pihentető

A meghitt, kétszemélyes fürdőzéseket is becsempészheti a hétköznapokba, hisz a középlefolyónak hála se Önnek, se a párjának nem fog kellemetlenséget okozni, hogy a dugó felöli oldalra kell ülnie.
két személyes sabina pro slim egyenes fürdőkád

Kényelmes kicsiknek és nagyoknak

A fürdőkád az a hely, ahol igazán kikapcsolhat, – ha az kellőképpen kényelmes. Ehhez pedig az kell, hogy kellően széles kádat válasszon, és megfelelően ki tudja nyújtóztatni magát. A Sabina Pro Slim kád esetében háromféle méret közül választhatja ki azt, amelyik Önnek a legkényelmesebb.
M-Acryl Sabina Pro egyenes akril kád felülnézet

160×75 cm, 170×75 cm és 180×80 cm kivitelben

Kiegészítőkkel fokozható a kényelem

A hosszú, stresszoldó forró fürdőzéseket kiegészítőkkel teheti még kellemesebbé. Választhat például kádja mellé levehető fejpárnát.
Sabina Pro Slim fejpárnák

A tökéletes forró fürdőhöz elengedhetetlen egy kényelmes fejpárna!

Kényeztetheti testét és lelkét a színterápia egymásba úszó fényjátékával. Az alapszínekhez kevert színek közül bármikor kiválaszthatja. aszemélyiségéhez vagy a hangulatához legjobban illő színt.

M-Acryl színterápia
M-Acryl színterápia

Választás előtt üljön bele a kádba!

Bemutatótermünkben személyesen szakértőktől kaphat választ felmerülő kérdéseire, fürdőkádjainkat pedig élőben is kipróbálhatja; beleülhet és közelről is megnézheti őket, így biztosan nem éri csalódás a választást követően.
Sabina Pro egyenes akril fürdőkád

még egy érv a sabina Pro slim mellett

Azért is érdemes a Sabina Pro Slim egyenes kádat megrendelnie,
mert 2024. február 19. és 2024. március 28. között -15% kedvezménnyel vásárolhatja meg. Olvassa el összefoglaló cikkünket, és ismerje meg a kedvezmény pontos részleteit.

Cikksorozatunk további részei is várják önt.

Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a fürdőkád témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.