Az M-Acryl több, mint 35 féle kádmodellt kínál, 140-nél is többféle variációban.

A II. Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon felsorakoztattuk vásárlóink kedvenceit. Ezeket most egy virtuális kiállításon is megnézheti.

nézze meg virtuálisan a legnépszerűbb
m-acryl fürdőkádakat

Ha rajta tartja a szemét a legfrissebb fürdőszobai trendeken, de a II. Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítást elszalasztotta, akkor van egy jó hírünk Önnek!

Ha egy kicsit lentebb görget és rákattint az alábbi képre, akkor virtuálisan bejárhatja a rendezvény standjait. Ehhez az alábbi lépéseket kell követnie:

Kattintson a képre, várja meg amíg betölt a modell. A navigációhoz használja a számítógépen a billentyűzet nyilait, okostelefonon sétáljon a kijelző érintésével.

Az M-Acryl fürdőkádak és Radaway zuhanykabinok standján (25. stand) tett háromdimenziós séta során (akár VR szemüvegen keresztül is) megismerheti a legdizájnosabb fürdőkádjainkat.

A termékeknél elhelyezett színes jelölőpontokra kattintva egy leírást és egy linket is talál, így bővebb információkhoz juthat a termékeinkről.

Kattintson a képre, és tegyen virtuális sétát az M-Acryl standon!

örökzöld akril fürdőkádak

Engedje meg, hogy itt is körbekalauzoljuk közönségkedvenc fürdőkádjaink között.

a szabadon álló fürdőkádak egyedülálló elegAnciát kölcsönöznek fürdőszobájának

A nagyobb fürdőszobákban, akár a tér közepén is elhelyzhetőek a sajátos eleganciát sugárzó szabadon álló fürdőkádjaink.

Ez a kádtípus a régi korokban volt rendkívül elterjedt, amikor még nem ismerték azt a módszert, amellyel a falba építető a fürdőkád. Robosztus szépségük és eleganciájuk okán ma reneszánszukat élik a szabadon álló fürdőkádak.

Sokan tartanak attól, hogy a tér közepén elhelyezve ezekben a kádakban hamar elhűl a fürdővíz, azonban a technológia fejlődésének ezek a fürdőkádak is könnyedén megtartják a meleget (a kifejezetten vastag falú típusoknál pedig ez fel sem merül).

Lapozza át szabadon álló kádjaink képeinek galériáját!

egyenes fürdőkádainkat sokféle belső kialakítással elérheti

Az egyenes fürdőkádak egyszerűek, de változatos variációkban elérhetőek: a kád belsejének formáját tekintve lehetnek szögletes, medenceszerű, piskóta alakú, ergonomikus, íves, egyik oldalon íves másikon egyenes stb. belső kialakítással, és ezeken a fő kategóriákon belül is széles a választék.

Az egyik legkedveltebb kádunk a Sabina Pro Slim egyenes fürdőkád. Olvassa el, hogy miért szavaztak már annyian bizalmat a Sabina kádunknak.

zuhanyzáshoz is kompromisszummentes megoldás: kádparavánnal használható fürdőkádak

Azalia és Linea kádunk különleges kialakítást kapott, aminek köszönhetően nemcsak kádas fürdésre használhatja őket, hanem könnyedén sarokzuhanyzóvá is alakítható őket egy kádparaván beszerelésével. Többet is megtudhat a az Azalia és Linea kádakról.

aszimmetrikus kádak és sarokkádak a speciális igényű fürdőszobákba

Az aszimmetrikus kádak tervezésének alapvető célja az volt, hogy azokban a fürdőszobákban, ahol nagyon speciális alakú-méretű hely jut a kádnak, ott se kelljen lemondani a fürdőzés élvezetéről. Ezekben a kialakításokban a kád középső felezővonala nem merőleges a sarok felezőjére, hanem egy kissé el van csúsztatva, ennek következtében a külső oldalak egyike hosszabb, a másik pedig rövidebb.

A virtuális standunkon Azalia kádunk mellett megtalálja a Claudia, Daria, és Minima aszimmetrikus kádakat is.

A sarokkádak kínálata igen széles. Belső, tágas kialakításuk sokféle kényelmes fürdési pozíció felvételét teszi lehetővé, így egy viszonylag rövidebb belső kádhossz (100-120 cm) is tökéletesen elég még egy magasabb embernek is. A közvélekedéssel ellentétben csak a különleges paraméterekkel rendelkező kádak (exkluzív alapanyag, masszázsrendszer, speciális dizájn stb.) drágábbak, az alapdarabok nem járnak kiemelkedő költségekkel a többi kádtípushoz képest.

nézze meg élőben is!

Ha szeretné élőben is megtekinteni termékeinket, akkor látogasson el bemutatótermünkbe (1149 Budapest, Mogyoródi út 32.), ahol amellett, hogy élőben is kipróbálhatja mennyire találja kényelmesnek a kiszemelt fürdőkádat, szakértőink is segítik Önt az eligazodásban, és megválaszolják a termékekkel és beépítéssel kapcsolatos kérdéseit. 

Cikksorozatunk további részei is várják önt.

Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a fürdőkád témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.