Gyermekkoromban azt mondták, tartsam fülemhez a kagylót vagy a tengeri csiga házát, hogy halljam benne a tenger morajlását.

Mosolyogni való butaság ez, mégis jó érzés volt hinni, hogy bármikor megidézhetem a tengert – kezemben tarthatok egy darabkát a végtelen vizekből.

Most a Claudia aszimmetrikus kádban elnyúlok egy hosszú hét után. Becsukom a szemem, elindítok egy lejátszási listát és a spanyol énekesnő Bebével dúdolgatom, hogy siempre me quedará la voz suave del mar (mindig velem marad a tenger lágy hangja).

Az élményt Ön is átélheti: az M-Acryl Claudia aszimmetrikus sarokkádja teljes áron is egy kiváló választás – most 2024. augusztus 31-ig 15%-os kedvezmény teszi ellenállhatatlanná.

A partnerkeresőnkben cím szerint keresve megtalálja az Önhöz legközelebbi Claudia kádat. (Érdemes élőben megnézni!)

2024 M-Acryl meghosszabbított nyári akció

Nézze meg meghosszabbított nyári akciónk részleteit,  és vásárolja meg a promócióban szereplő kedvezményes kádakat 2024. szeptember 30-ig!

A kád, amelyhez visszalapozunk

Vannak olyan kádak, amelyek harsányan elegánsak, kiugranak a katalógus lapjairól, uralják a bemutatótermet. Kádsztárok.

A Claudia ennél visszafogottabb. Ez nemhogy nem baj, hanem kifejezetten erénye.

Ez az a kád, ami befészkeli magát a szívünkbe, megbújik gondolataink mélyén és vonzani kezd: „volt valami C betűs kád, hadd nézzem csak meg újra”.

Talán a formája? Talán az ügyesen funkcionális kialakítása? Esetleg a kiegészítői?

Ezt Ön fogja tudni.

M-Acryl - Claudia aszimmetrikus akril fürdőkád
Rabul ejtő Claudia aszimmetrikus kád

Ön egy kádat vesz tőlünk, mi a kellemes estéket adjuk

A kádtervezőink fölteszik a kérdést: hogyan maradhat izgalmas egy kád az ezredik fürdésnél is?

Nagy kihívás, amit több irányból lehet föloldani.

A szimmetrikus kádak az állandóságot, a rendet, a változatlanságot jelentik. A festmények klasszikus kompozíciója, a drámák hagyományos tagolása vagy a bútoraink szimmetrikus formavilága mind a kiszámíthatóságot jelenti. Kádja lehet a kaotikus világban az egyik biztos pont.

A másik megközelítés az aszimmetria: palackba zárni a szelet, elkapni a hullám egy pillanatát, lefényképezni egy mosolyt. Dinamikus, változó és mindig izgalmas. A Claudia aszimmetrikus formája nemcsak azt jelenti, hogy jobbos és balos kivitelben bármilyen fürdőszobasarokba illeszthető… hanem azt is, hogy a mindennapjaiba vihet valami nem mindennapit.

Claudia aszimmetrikus akril fürdőkád felülnézeti kép
A Claudia lágy vonalai felülnézetből nekem kagylót formáznak. És egy kicsit a hullámzó tengert. Ön mit lát bele?

A Claudia kádmodell méretei

Az egységesen 59 cm magas Claudia kád elérhető 150×100 cm (200 liter), 160×105 cm (220 liter) és 170×115 cm (240 liter) méretekben. Jól látja, hogy a hosszabb kádakat széltében is növeltük, hogy a kád eleganciája megmaradjon.

A „jobbos” és „balos” kivitelek méretben ugyanakkorák (és funkcionalitásban is egyeznek).

A Claudia minden méretéhez felszerelhet trópusi fa előlapokat, így kádja sok fürdőszoba-kialakítással harmonizáltatható (és nem mellékesen gyönyörű).

M-Acryl Trópusi fa előlap

A kádkényelem alapja: a pakolórész

Ön volt már olyan szálláson, ahol a fürdőszobában a zuhanyzóban (vagy kádban) nem talált pakolófelületet? A fröcsögő vízben próbáljuk a tusfürdőt a földre pakolni, az ablakperemre rakjuk a sampont, a kis műanyag tálkán egyensúlyoztatjuk a szappant – amíg le nem esik.

A Tejút összes csillagát bírhatja a szállás, de az ilyen fürdésélmény szörnyű.

Éppen ezért a Claudia bőséges pakolórésszel örvendezteti meg azon szerencsés embereket, akik fürödhetnek benne. A szélesebb oldalán vastag perem hívogatja a telefont, könyvet, tusfürdőt, az ülőrészre támaszthatja jobb kezét (vagy további tárgyakat), és még mindig rengeteg helye maradt.

Jól elfér a kádban, van hely a peremen, kényelmes így a fürdés.

M-Acryl Claudia fürdőkád ülő- és pakolórész

Tényleg mindenre gondoltunk: még több kényelemfokozó kialakítás

A Claudia egy középlefolyós kád. Ez azért fontos, mert így két ember is kényelmesen fürödhet egyszerre benne – és senkinek nem kell a lefolyósapkán üldögélnie.

Az ülőrész elég nagy ahhoz, hogy ülőfürdőhöz használja – ha csak megmosná a haját vagy a lábát.

A Claudia antibakteriális 100% öntött akrilt használ (olvassa el ebben a cikkben, hogy ez mit jelent). Ez a modern akrilfajta ügyes fizikai kialakításával megnehezíti a baktériumok megtelepedését és elszaporodását a kádfelületen (így tovább marad tiszta), miközben már-már finomabb az érintése, mint a leglágyabb tengerhullámnak.

antibakteriális akril felület ikon

Feltöltjük a kádat vízzel és élménnyel: vízfeltöltő és Click-Clack-lefolyó

A peremre rakható csaptelep helyett választhat a kád oldalára helyezhető vízfeltöltőt  vagy a peremre szerelhető Niagara kádbeömlőt – mindkettő egy kicsi vízeséssel teszi még élménytelibbé a fürdést.

M-Acryl Niagara kádbeömlő
Az automata le- és túlfolyó helyett választhat Click-Clack le- és túlfolyót (lábfeje lusta érintésével megnyomja a lefolyót, ami – „klikk” – elzárta vagy nyitotta a víz folyását). A Click-Clack le- és túlfolyót már a vízfeltöltővel kombinálva is beszerezheti.

A lefolyókat króm, matt fekete, matt fehér, arany, szálcsiszolt króm és szálcsiszolt arany színekben választhatja – egyik szebb, mint a másik.

M-Acryl Click-Clack le- és túlfolyó
M-Acryl vízfeltöltős, Click-Clack le- és túlfolyó kerek

Ajándékok: vízszintező láb, peremrögzítő és 10 év garancia

Azt tartjuk jó kádnak, amely minden szempontból a nyugalmat jelenti. Ellazít benne a fürdés, kellemes az ára és megnyugtató a tartóssága.

A vízszintező láb 1 tonna feletti teherbírásával évtizedekig biztosan tartja Claudia kádját.

M-Acryl fürdőkádak ajándék kádlábbal és peremrögzítővel
Az Ön tartós elégedettségét 10 éves garanciával védjük meg (az M-Acryl kádgaranciájáról itt olvashat bővebben).
10 év garancia

2024 augusztus 31-ig a Claudia ára -15%-kal kedvezőbb

Nyári akciónk ideje alatt a Claudia kádmodell minden méretét -15%-kal kedvezőbben veheti meg. A kiváló ajánlatból így lesz visszautasíthatatlan.

Nézze meg a Claudia kádat a központi bemutatótermünkben (vagy az Önhöz legközelebbi partnerünkél), mert a képek csak töredékét adják vissza a kád szépségének. Talán elsétál előtte kétszer-háromszor, mire azt mondja: „igen, talán ez a gyönyörű kád lesz az”.

Claudia aszimmetrikus fürdőkád nyári akció

Cikksorozatunk további részei is várják önt.

Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a fürdőkád témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.