A szobrászokban és a kádgyártókban közös, hogy mindketten tudják, hogy mesterművet csak minőségi alapanyagból lehet létrehozni.

Több, mint 20 éve három nyomós érv miatt döntöttünk az akril mellett:

  • szinte bármilyen mesterművet meg lehet belőle alkotni (ha átlapozta már az M-Acryl katalógusunkat, akkor tudja, hogy a kifejezés nem költői túlzás)
  • a hidegérzet kiiktatásával, és a meleg megtartásával kellemesebb benne a fürdés
  • a baktériumok, gombák megtapadását és szaporodását gátló antibakteriális felület biztonságossá, higiénikussá teszi a használatot.

Ezt a cikket jó szívvel ajánljuk, ha olyan fal mellé építhető akrilkádat keres, amely két személynek is komfortos, formájában izgalmas, eleganciája pedig szinte minden fürdőszobai stílusban jól mutat.

Előre szólunk, a kényelemről most alig írunk, aminek egyszerű oka van: azt valljuk, hogy ha a 21. században egy kádban nem tud olyan jó érzéssel relaxálni, mint a kedvenc kanapéján, akkor baj van. A kényelem minden M-Acryl kádnál alapvetés, hisz minden modellünket kipróbáljuk.

Kétszemélyes fürdőzés

Ha Önnek is van testvére, és voltak esték, amikor gyerekként közösen fürödtek, akkor szinte biztos, hogy vitatkoztak azon, ki üljön a dugónál – talán az esetek nagy részében Önöknél is a kisebb testvér húzta a rövidebbet.

Hasonló gyerekkori történetek tucatjaira nevetve emlékszünk vissza, felnőttként viszont egyikünk sem szeretne azon alkudozni a párjával egy romantikus fürdőzéshez készülődve, melyikük engedjen a kényelemből. Emberek milliói mosolyodtak el világszerte, amikor a gyártók előrukkoltak a középlefolyós egyenes kádakkal.

A kialakítás egyik népszerű képviselője ma a Sabina termékcsalád, amely nemcsak a lefolyó elhelyezésével lopta be magát pillanatok alatt több ezer vásárló szívébe, hanem a letisztult, előkelő megjelenésével, és a könnyen hozzáilleszthető kiegészítők listájával.

Hivalkodásmentes elegancia, ami senkit sem ültet a dugóhoz

A Pro modellekről azért beszélünk büszkén, mert nemrég megmutatták, hogy mindig lehet fokozni az eleganciát: az elsőre talán meglepő réskialakítású túlfolyó azokat a lakástulajdonosokat, dizájnereket, lakberendezőket veszi le a lábukról, akik szeretnék, hogy a króm, a fényes fehér, az arany vagy a matt fekete kiegészítő beszédtéma legyen a fürdőben megforduló vendégek körében.

Persze: a vendégek nem fogják azt mondani, hogy „mennyire csodálatos a túlfolyód”, az viszont első ránézésre látszik, ha valami „nagyon egyben van” – dicsérni tehát az összhatást fogják. És van rajta mit, nézze csak meg:

Az utóbbi évek figyelemreméltó trendje, hogy a kádak a műszaki cikkekhez hasonlóan igyekeznek egyre karcsúbbak lenni. Ezt például az 1,8 cm-es slim kádperemnél veheti észre, ami annyira diszkrét, hogy szinte elveszik, amikor körbeburkolják a kádat.

Normál és Slim kád

Bár a Sabina és a Sabina Pro kádak mindegyik kivitele (160×75, 170×75, 180×80) elérhető slim változatban, megértjük, ha valaki a normál kádperemre szavaz (érdemi funkcionális különbség nincs közöttük, tehát ez ízlésdöntés). Nekik kínálnak plusz csavart a természetes és vízálló trópusi fa előlapok, amelyek a skandináv hangulatú és az extravagáns fürdőszobák enteriőrjéhez is könnyedén alkalmazkodnak.

Trópusi fa előlap

Talán még mindig hiányérzete van, mert nem egyszerű kádat keres, hanem pár óra nagybetűs feltöltődést, elvonulást a hétköznapokból. Tudjuk, hogy hasonló szöveggel igyekeznek eladni a magukat a wellnesshotelek, de mi nem akarjuk, hogy „visszatérő vendég” legyen nálunk. (Az M-Acryl kádak kimagaslóan tartósak, tehát ha most megveszi, akkor ha új lakásba, házba költözik – látjuk egymást legközelebb, mert a 10 év garancia gyakorlatilag „örökre” szól.

Azt szeretnénk, hogy vigye haza a hotelekben megismert wellnessélményt, hogy bármikor ki tudjon kapcsolni. Válasszon kádjához fejpárnát, színterápiát vagy hidromasszázsrendszert.

Galéria – kattintson a képre

Minden cseppje nyugalmat áraszt – de nem azért, amiért gondolja

Azt látjuk, hogy általában a gyártók keveset beszélnek a garanciáról, pedig Önnek valószínűleg fontos szempont a választásban. Nekem is az.

Mi büszkén mondjuk el, hogy nálunk minden M-Acryl kádra (így a Sabina modellekre is) érvényes a 10 éves garancia.

(Részünkről ez szinte kockázatmentes, mert tudjuk, hogy normál használat mellett tényleg évekig marad fényes, tükörsima és hófehér a felület, Önnek viszont hatalmas biztonságot ad.)

A kiegészítőknél a következőkkel számolhat:

  • masszázsrendszerekre 3 év gyártói garanciát,
  • a 250 ezer forint feletti kádparavánokra 3 éves, a 250 ezer forint alattiakra 2 éves,
  • az előlapokra, színterápiákra, lefolyókra, zuhanyfejekre, és fejpárnákra 2 éves,
  • a csaptelep alkatrészeire 5 éves garanciát vállalunk.
Sabina egyenes akril kád

még egy érv a sabina mellett

Ne maradjon le! -15% Sabina kádakra 2024. február 19. és 2024. március 28. között. Amennyiben érdekli az akció, olvassa el összefoglaló cikkünket, és ismerje meg a kedvezmény pontos részleteit.

Cikksorozatunk további részei is várják önt.

Kérje további inspiráló és szakértői cikkeinket a fürdőkád témában. Adja meg e-mail címét, hogy további hasznos tartalmakat küldhessünk Önnek.