Talán Önnek is állandó rohanás, stressz, túlhajszoltság és végeláthatatlan teendőlisták jellemzik a mindennapjait. Sokféle módon lazíthat, megmutatjuk hogyan kapcsolhat ki igazán hatékonyan fürdőszobája kényelmében – ráadásul most kedvezményesen.

Legyen kedvenc kádja a masszőre

Téves elképzelés, hogy az otthoni wellness a jakuzzival kezdődik. Nincs szükség milliós nagyságrendű kiadásra és hatalmas helyigényre a tökéletes relaxációs élményhez. Elegendő egy kádnyi hely a fürdőszobájában, és egy masszázsrendszer a testi-lelki felfrissülés élményéhez.
A fürdőkádjához választott masszázsrendszer egy olyan befektetés, ami életminőségbeli javulást jelenthet Önnek. Nem muszáj masszőrhöz mennie, hogy ellazítsa megfáradt izmait, hogy regenerálódjon egy kimerítő edzés után, vagy hogy felfrissüljön egy fárasztó napot követően.
M-Acryl élménykép

csapjon le az m-acryl masszázskedvezményre

Hogyan lehet a fürdőkád nyújtotta kényeztető masszázsélmény még édesebb? Válasszon most masszázsrendszert az M-Acryl kádjához, és mi kedvezménnyel kedveskedünk Önnek, hogy még könnyebb legyen a masszázsrendszer nyújtotta öngondoskodás mellett döntenie.

Nézze meg masszázsrendszereinket, és lepje meg magát az Önnek legmegfelelőbb masszázskáddal.

Az akció időtartama: 2023.01.23-2023.05.31.

Az akció más kedvezménnyel nem összevonható. A masszázsrendszerek csak M-Acryl fürdőkáddal együtt megvásárolhatóak. A masszázsrendszer ára a fürdőkád árát nem tartalmazza.

Wellness masszázsrendszer 15% kedvezménnyel

A Wellness 22 fúvókás elektronikus masszázsrendszert május 31-ig 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg M-Acryl fürdőkádjához. A masszázsrendszer felszereltségét az alábbi képen foglaltuk össze.

WellnessMasszazsrendszer

Wellness Premium masszázsrendszer 15% kedvezménnyel

A Wellness Premium 24 fúvókás elektronikus masszázsrendszert május 31-ig 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg M-Acryl fürdőkádjához. A masszázsrendszer felszereltségét az alábbi képen foglaltuk össze.

WellnessPremiummasszazsrendszer

Wellness Premium Plus masszázsrendszer 15% kedvezménnyel

A Wellness Premium Plus 28 fúvókás elektronikus masszázsrendszert május 31-ig 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg M-Acryl fürdőkádjához. A masszázsrendszer felszereltségét az alábbi képen foglaltuk össze.

WellnessPremiummasszazsrendszer

Activ vízmasszázs ajándék színterápiával

Activ 12 fúvókás pneumatikus masszázsrendszerrel megvásárolt kádakhoz május 31-ig 59.000 Ft értékű színterápiát adunk ajándékba. A masszázsrendszer felszereltségét az alábbi képen foglaltuk össze.

Activvizmasszazsrendszer
Ebben a cikkünkben összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, amiket az M-Acryl masszázsrendszerekről tudnia érdemes.

Ezekhez a kádakhoz választhat masszázsrendszert

Ahhoz, hogy könnyebb legyen a vásárlás kádtípusonként egy-egy táblázatban foglaltuk össze, melyik fürdőkádat milyen masszázsrendszerrel kombinálhat.
Masszazsrendszerek-furdokadak1
Masszazsrendszerek-furdokadak2

Nézze meg azt is, hogy milyen támpontokat gyűjtöttünk össze, hogy segítsünk Önnek a fürdőkádja kiválasztásában. Ha pedig sikerült döntenie, akkor turbózza fel a fürdőkádját, és kérje a hozzá passzoló masszázsrendszerek valamelyikét is, – 2023. január 23.  és  május 31. között kedvezménnyel.