maximális kényelem és ellazulás masszázsrendszerrel vagy színterápiával felturbózott fürdőkáddal – szeptember végéig kuponkedvezménnyel

Tudta, hogy az otthoni masszázst akár a fürdőkádjára is rábízhatja? Ehhez mindössze annyira van szüksége, hogy fürdőkádjához masszázsrendszert is válasszon. 

Ha a rohanó hétköznapokban kevés ideje jut az öngondoskodásra, mégis szeretne tenni az egészségéért, akkor a masszázsrendszer jó megoldás lehet, hogy könnyen és gyorsan tegyen az egészségéért. A rendszeres (az Ön kedvétől függően akár napi többszöri) masszázs nyugodtabbá és stresszmentesebbé varázsolja a hétköznapokat, és azonnali enyhülést jelenthet a sajgó izmai számára is.

Hogy milyen előnyökkel jár még a masszázsrendszerek használata, és hogyan tudja kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb modellt azt ebben a cikkben mutatjuk meg.

Rengeteg inger és benyomás ér bennünket, sok téren kell helytállnunk a mindennapokban. Fejben sem mindig egyszerű kikapcsolni. A színterápia évszázadok óta használt módszer a test és az elme megnyugtatására. A különböző színek (amit a kádadban a hangulatodhoz illően változtathat) eltérő érzéseket idéznek elő. A fürdéssel összekötve, beépítheti a mindennapos rutinjába, hogy a színterápia segítsen Önnek igazán ellazulni. 

Masszázskád és színterápiás kedvezménykupon

 

Szerezze be a 15%-os kedvezménykuponját, találja meg a fürdőszobájába legideálisabb masszázskádat és/vagy színterápiás kádat, és élvezze a felsőfokú kényelmet és felüdülést hosszú évekig!

Mire válható be a kedvezmény?

A 15% kedvezmény M-acryl kád és masszázsrendszer vagy/és színterápia együttes árából vonódik le. A kedvezmény más akciókkal nem összevonható!

Mikor váltható be a kedvezmény?
2023. július 3. és szeptember 30. között.

Hol váltható be?
Az országos értékesítési pontjainkon válthatja be.

Vásároljon masszázskádat vagy színterápiás kádat 15%-os kupon kedvezménnyel:
M-Acryl masszázsrendszerek
M-Acryl színterápiák

Hasznos információk hidromasszázs és színterápiás kádakhoz

Nézze át az alábbi képeket, és összefoglaló táblázatokat, ismerje meg a hidromasszázs és színterápiás kádak felszereltségét, és tudja meg melyik fürdőkádunkhoz milyen kiegészítőket tud rendelni!

M-Acryl elektronikus masszázsrendszer
M-Acryl pneumatikus masszázsrendszer
M-Acryl színterápiák
M-Acryl rendelhető kiegészítők
M-Acryl masszázsrendszerek árai 2023.
M-Acryl masszázsrendszer felszereltség 2023

Sikerült döntenie? Kattintson, regisztráljon a 15% kedvezménykuponért, és vásárolja meg masszázskádját, vagy színterápiás kádját szeptember 30-ig akciósan.